Zelňáky
Z kysaného zelí můžeme připravit nespočet dobrot. Jednou z nich jsou i bochánky z nekynutého těsta, které naplníme směsí vařených brambor, kysaného zelí, slaniny, klobásy a cibule. Dozlatova upečené bochánky chutnají báječně.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zXl
Moje poznámka
Zelňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zXl
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 4 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 58 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 4 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 4 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 6 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 7 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
slanina,
cibule,
klobása,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
tuk ztužený,
mouka hladká,
voda,
vejce,
kmín celý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.