Zelňáky
Z kysaného zelí můžeme připravit nespočet dobrot. Jednou z nich jsou i bochánky z nekynutého těsta, které naplníme směsí vařených brambor, kysaného zelí, slaniny, klobásy a cibule. Dozlatova upečené bochánky chutnají báječně.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zXl
Moje poznámka
Zelňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zXl
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s jahodami
zuzi777a před 7 hodinami
Trdelník...maxi
veverka30 před 7 hodinami
Citronová treska s petrželkou
danka77 před 7 hodinami
Pikantní aztécká polévka - Sopa azteca
Antonausprag před 8 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
V.knollova před 8 hodinami
Banánové kuličky
Dedepeti před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Gretik před 9 hodinami
Luxusní jablečný koláč s karamelem
Megguse před 10 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
slanina,
cibule,
klobása,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
tuk ztužený,
mouka hladká,
voda,
vejce,
kmín celý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.