Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Kousky vepřového masa, třeba z krkovice a kýty, naložíme do zakysané smetany, díky čemu zkřehnou. Na pánvi je pak osmahneme doměkka a přidáme k nim cibuli, žampiony a fenykl. Lahodná kombinace chutí a s omáčkou z vývaru je raz dva hotová.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO07M
Moje poznámka
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO07M
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 3 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 11 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 13 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 14 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupičná kaše
Kajkajak před 16 minutami
Vločková kaše
Kajkajak před 19 minutami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 2 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 3 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 4 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Nejjednodušší kokosky
monikavavrikova před 4 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Kajkajak před 5 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
slunečnice loupaná,
cibule,
fenykl,
žampióny,
česnek granulovaný,
vývar hovězí,
víno růžové
Komentáře (1)