Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z rybích odřezků

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 3. 2018 17:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie545 kJ / 130 kcal
Bílkoviny3,48 g
Tuky0,37 g
Vláknina7,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy25,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

6. 3. 2018 19:35

casino: Já jsem dělala filátka z čerstvých pstruhů a odřezky jsem použila na vývar, ale kůži máme rádi na filátkách , takže na vývar kůže nebyla. No a to polévkové koření holt někdy používám, jsem občas takový barbar :-D:-D

casino casino

6. 3. 2018 19:29

Toto je přece skoro regulérní rybí polévka :yes:
Vařívám obvykle z kapra a "polévkové koření" bych nepoužil 8-( ...ale možná to pramení i z toho, že pokud kapra zbavím "kožucha" (kvůli některým stolovníkům) tak kůži použiji na vývar :-8
No, ale moc o tom nemluvím, že :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí polévka recept co s odrezky ryb odrezky ze pstruha recepty rybí polévka recept na rybí polévku rybi polévka recept

Suroviny: pepř, voda, mrkev, celer řapíkatý, cibule, petrželka, brambory, máslo

TopRecepty.cz

Polévka z rybích odřezků

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7rL8