Polévka z rybích odřezků

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Polévky 2 názory

Suroviny

asi 300 g rybích odřezků
sůl a pepř
1 l vody
1 mrkev
1 stonek řapíkatého celeru
1 cibule
hrst petrželky
2 brambory
kousek máslo
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Odřezky z ryb uvaříme v osolené vodě. Přecedíme.

  2. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, zeleninu, brambory, zalijeme vývarem, nasekanou petrželku. Povaříme, rozmixujeme. Podle potřeby dochutíme polévkovým kořením.

  3. Podáváme s opečenými krutonky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Polévka z rybích odřezků

  • RubyRom RubyRom(autorka receptu)

    casino: Já jsem dělala filátka z čerstvých pstruhů a odřezky jsem použila na vývar, ale kůži máme rádi na filátkách , takže na vývar kůže nebyla. No a to polévkové koření holt někdy používám, jsem občas takový barbar :-D:-D

    Odpovědět

  • casino casino

    Toto je přece skoro regulérní rybí polévka :yes:
    Vařívám obvykle z kapra a "polévkové koření" bych nepoužil 8-( ...ale možná to pramení i z toho, že pokud kapra zbavím "kožucha" (kvůli některým stolovníkům) tak kůži použiji na vývar :-8
    No, ale moc o tom nemluvím, že :-8

    Odpovědět

Tématické fráze: co s odrezky ryb odrezky ze pstruha

Zapomněl/a jsem heslo