Pažitková polévka
Jednou z nejoblíbenějších bylinek v české kuchyni je bezesporu čerstvá pažitka. Její jemně pikantní chuť perfektně dochutí jakýkoliv pokrm. Z pažitky můžeme připravit lahodnou polévku se zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pažitková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQGr
Moje poznámka
Pažitková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQGr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 12 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 4 hodinami
Chutné vafle
Kolibinka před 5 hodinami
Rajská omáčka
prichystalr před 5 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 6 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 7 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 11 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 11 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 12 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 13 hodinami
Suroviny:
pažitka,
cibule,
mrkev,
celer,
vývar kuřecí,
máslo,
semínka lněná,
sůl,
pepř mletý,
strouhaný muškátový oříšek,
vejce,
sůl,
krupice
Komentáře (1)