Medová hořčice
Hořčici je vždy dobré mít po ruce. Využijeme ji nejen do různých pokrmů, ale také ke grilovanému masu. Její příprava není nijak složitá, jak se na první pohled může zdát. Medová hořčice má příjemně pikantní a lehce nasládlou chuť.
Postup přípravy
Krok 1: Hořčičná semínka nasypeme rovnou do mixéru. Ocet smícháme s vodou a obojí svaříme.
Krok 2: Ještě horkou tekutinou zalijeme hořčičná semínka, mixér uzavřeme a semínka necháme nabobtnat asi 30 minut.
Krok 3: Pak přidáme sůl, tekutý med, kurkumu a vše rozmixujeme na kaši. Mixujeme asi 5 minut. Hořčici nandáme do sklenic.
Zveřejněno 6. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medová hořčice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RX4V
Moje poznámka
Medová hořčice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RX4V
Nejnovější recepty
Pečené uzené se zelím a haluškami
Přidáno před 3 sekundami
Vepřové maso na hořčicích
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí krk na houbách
Přidáno před 12 hodinami
Výpečky se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Svatomartinská kuřecí stehna
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 1 hodinou
Nejlepší špenát
KetyHu před 3 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Misad před 5 hodinami
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 12 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 12 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 13 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 13 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 13 hodinami
Utopenci
magdalenka před 13 hodinami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 13 hodinami
Suroviny:
semínka hořčičná,
ocet,
voda,
sůl,
med,
kurkuma
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.