Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medová hořčice

Hořčici je vždy dobré mít po ruce. Využijeme ji nejen do různých pokrmů, ale také ke grilovanému masu. Její příprava není nijak složitá, jak se na první pohled může zdát. Medová hořčice má příjemně pikantní a lehce nasládlou chuť.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Hořčičná semínka nasypeme rovnou do mixéru. Ocet smícháme s vodou a obojí svaříme. Krok 2: Ještě horkou tekutinou zalijeme hořčičná semínka, mixér uzavřeme a semínka necháme nabobtnat asi 30 minut. Krok 3: Pak přidáme sůl, tekutý med, kurkumu a vše rozmixujeme na kaši. Mixujeme asi 5 minut. Hořčici nandáme do sklenic.

TIP: Hořčice - základní druhy a využití v kuchyni

Zveřejněno 6. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medová hořčice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RX4V

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medová hořčice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RX4V

Suroviny:
semínka hořčičná, ocet, voda, sůl, med, kurkuma

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu