Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný králík

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 1. 2013 14:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 990 kJ / 1 671 kcal
Bílkoviny30,88 g
Tuky159,51 g
Vláknina0,84 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,00 g
Sacharidy11,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako příloha jsou šťouchané brambory s cibulkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

29. 1. 2013 18:12

Parádně připravený mycáček:-p+6:yes::-K

Jitkas

27. 1. 2013 13:23

nofrona:Ted je mi jasna ta barvicka- kurkuma a mleta horcice, to je ono!!!

Jitkas

27. 1. 2013 13:17

Hambro: Dekuji pekne, hledala jsem tez, lec jsem spatne zadala(koreni Izrael, melo byt koreni smes Izrael).

nofrona

26. 1. 2013 20:45

jarka skrobakova:Děkuji i všem komu se recept líbí:-K

jarka skrobakova

26. 1. 2013 17:19

Nofronko máš to krásné jsi úžasná :-p:-p:yes::yes::-K

nofrona

26. 1. 2013 17:10

Díky myško:-K


rebeka: dík a jak jen toto je možné:-O:-O, to se musí napravit;-):-D:-D

rebeka

26. 1. 2013 16:18

mňamka:-p:-p:yes::yes: nevíš, jak je možné, že už nemám králíky:-O:-?:-8:-D:-D:-D

varilamyskakasicku

26. 1. 2013 16:11

Dobrý nápad Markétko, králík dlouho nebyl na programu a Ty ho máš super:-p:-p;-):yes:

Jitkas

26. 1. 2013 16:07

OK, pockam na pristi Vanoce, co mi zbyva!!

nofrona

26. 1. 2013 15:50

suslajda::-8
Jitkas: koření Izrael kupuji v Brně na vánočním trhu, už tam mám jeden stánek odzkoušený, paní si to sama míchá a není tam žádná sůl. Letos jsem zapoměla, husa jedna a dala na ušáka už zbytek, tak složení ti nenapíšu:-(.

nofrona

26. 1. 2013 15:46

Bibinka:No ono bylo potřeba udělat místo v králíčáku:-8, pro malé ušáčky, na jaro bude další várka, tak písni adresu a pošlu, nebo zavandruj k nám na moravu, je tu krásně;-) díky:-K

suslajda

26. 1. 2013 15:40

A nedá pokoj, krásný micáček jen kde ho vzít:-(:-p:-*:yes::yes:

Jitkas

26. 1. 2013 15:28

Kralicek peceny(perfektni), jen nevim, co je koreni Izrael. Asi nebudu sama, ale urcite to bude dobre. V opacnem pripade bys ho nepouzila, to je jasne. Ten bok chvalim, usak se nevysusil, je to na nem videt.

Bibinka

26. 1. 2013 15:28

Nofronko, tak ty s tím králíkem nedáš pokoj, víš dobře, jak ho mám ráda a nemám žádný zdroj a ani kousíček mi nepošleš-to jsi kamarádka:-(:-p;-) Dávám 1.bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinovaný králík marinovany králík recepty pečený marinovaný králík marinovani kralika králík marinovaný recepty na marinovaného králika top recepty králík recept na kralika marinovany králík recepty jak marinovat králika marinovany králík recept králík s marinádou recept marinovaný králík recepty marinovaný králík marynovaný králík marinovani kralik marinování pečený králík marinovaný recepty z králíka recepty s kralikem

Suroviny: králík, bok česnekový, pepř, sůl, česnek, olej, koření izrael, víno bílé, voda

TopRecepty.cz

Marinovaný králík

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l6vM