Grilované maso v černém pivu
Dobře naložené maso ideálně natáhne chutě z marinády. Plátky vepřové kotlety tak získají lahodnou chuť česnekového koření a nejen aroma černého piva. Po ugrilováni pak bude maso dokonale křehké a šťavnaté.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované maso v černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp9Mm
Moje poznámka
Grilované maso v černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp9Mm
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 48 minutami
Mandlové laskonky
Přidáno před 1 hodinou
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 7 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 1 hodinou
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 1 hodinou
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 1 hodinou
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 1 hodinou
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 1 hodinou
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 1 hodinou
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 2 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 2 hodinami
Vánočka II
boomgo před 2 hodinami
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 2 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pivo černé,
koření česnekové kotlety,
omáčka sojová,
šťáva citronová
Komentáře (1)