Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované maso v černém pivu

Dobře naložené maso ideálně natáhne chutě z marinády. Plátky vepřové kotlety tak získají lahodnou chuť česnekového koření a nejen aroma černého piva. Po ugrilováni pak bude maso dokonale křehké a šťavnaté.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min + doba marinování

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava, + doba marinování)

Suroviny pro 5 kusů

5kusů

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na marinádu smícháme všechny uvedené suroviny. Krok 2: Maso omyjeme, osušíme, naklepeme hřbetem ruky a na okrajích 2x nařízneme. Krok 3: Připravené maso dáme nejlépe do skleněné misky a z každé strany potřeme marinádou. Marinujeme v chladničce 2-3 dny. Poté grilujeme z obou stran na rozpáleném grilu. Krok 4: Podáváme s pečivem a zeleninou.

TIP: Jak naložit kotlety do marinády před samotným grilováním. Poradíme vám, jak je připravit, aby byly dokonalé

Zveřejněno 12. 7. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilované maso v černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp9Mm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilované maso v černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp9Mm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kotleta vepřová, sůl, pivo černé, koření česnekové kotlety, omáčka sojová, šťáva citronová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu