Marinovaný grilovaný kapr
Podkovy z kapřího masa jsou díky marinádě perfektně ochucené a křehké. Marinády můžete připravit hned dvě, jednu s vůní bylinek a druhou s vůní česneku. Marinované podkovy zbývá už jen ugrilovat a podávat se sklenkou vína.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Moje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 10 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 21 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 21 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová topinka
VendaS před 15 minutami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 36 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 1 hodinou
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 5 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 7 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 7 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 7 hodinami
Suroviny:
kapr,
koření,
česnek,
olej olivový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)