Marinovaný grilovaný kapr
Podkovy z kapřího masa jsou díky marinádě perfektně ochucené a křehké. Marinády můžete připravit hned dvě, jednu s vůní bylinek a druhou s vůní česneku. Marinované podkovy zbývá už jen ugrilovat a podávat se sklenkou vína.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Moje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 12 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 28 minutami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 1 hodinou
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 1 hodinou
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 2 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 10 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 14 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 15 hodinami
Suroviny:
kapr,
koření,
česnek,
olej olivový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)