Marinovaný grilovaný kapr
Podkovy z kapřího masa jsou díky marinádě perfektně ochucené a křehké. Marinády můžete připravit hned dvě, jednu s vůní bylinek a druhou s vůní česneku. Marinované podkovy zbývá už jen ugrilovat a podávat se sklenkou vína.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Moje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Nejnovější recepty
Řecký salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno 20. 7. 2025 11:00:02
Letní dort s tvarohem
Přidáno 20. 7. 2025 10:28:25
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská polévka II.
Kajkajak před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
83spacir před 2 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
ricci před 2 hodinami
Francouzské řízečky
parisn8 před 2 hodinami
Třešňový sirup
Libotovska před 4 hodinami
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 5 hodinami
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 13 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 15 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 16 hodinami
Suroviny:
kapr,
koření,
česnek,
olej olivový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)