Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska s rajčatovou omáčkou

Vyzkoušejte kousky tresky v orientálním stylu s rajčatovou omáčkou a aromatickým kořením. Zaručeně nadchne všechny milovníky ryb a výrazných chutí. Dost možná ale mile překvapí i ty, kteří běžně rybám moc neholdují, ale chtějí jim dát šanci.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi rozpustíme ghí nebo olej a kousek másla. Na tuku osmažíme na kostky nakrájené filety tresky, přidáme najemno nakrájenou cibuli a ještě krátce osmažíme. Krok 2: K rybě přidáme v hmoždíři rozdrcený římský kmín, koriandr a mletou kurkumu. Na nudličky nakrájený čerstvý zázvor a koření necháme u ryby krátce rozvonět. Krok 3: Poté přidáme sterilovaná rajčata z plechovky, promícháme a vše vaříme asi 20 minut. Krok 4: Na závěr směs dochutíme medem, mletou skořicí, solí a dle chuti ještě trochou třtinového cukru. Krok 5: Podáváme s rýží.

Zveřejněno 2. 8. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s rajčatovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6zDl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s rajčatovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6zDl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
treska, rajče sterilované, cibule, zázvor čerstvý, římský kmín mletý, koriandr, kurkuma, skořice mletá, med, cukr třtinový, sůl, ghee

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu