Treska s rajčatovou omáčkou a rýží

Lucie_1986 Kuchařka: Lucie_1986

Doba přípravy: 30 min 4 porce Ryby 1 názor

Suroviny

4 porce tresky nebo jiné bílé ryby
2 velká rajčata
1 cibuli
2 stroužky česneku
1 lžičku oregana
150 ml smetany na vaření
drcený kmín
sůl
olivový olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve předehřejeme troubu na 200 °C. Připravíme tresku - pokud je s kůží, stáhneme ji, osušíme, osolíme a posypeme kmínem. Pečícím papírem vyložíme pekáček a do něho rybu vložíme. Zakapeme olivovým olejem a dáme péci na cca 25 minut.

  2. Připravíme omáčku. Na olivovém oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájená rajčata, drcený česnek, oregano a sůl. Dusíme pod pokličkou přibližně 5 minut, aby byla rajčata měkká. Nakonec vlijeme smetanu a jen prohřejeme.

  3. Na talíř naservírujeme rýži s rybou a přelijeme rajčatovou omáčkou.

Poznámka

muj-styl.blogspot.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Treska s rajčatovou omáčkou a rýží

  • nanny nanny(neregistrovaný)

    :-) urcite zitra vyzkousim,vypada to jamy:-K:-K

    Odpovědět

Tématické fráze: rýže s rajčatovou omáčkou ryba s rajčatovou omáčkou recept na tresku srajčatovou omáčkou filé zapečené s rýží a rajčatovou omáčkou kuřecí maso s rýži a rajcatovou omáčkou kalamáry s rajčatovou omáčkou treska zapecena s rajcatovou omackou treska s rajcatouvou omaskou treska v rajčatové omáčce ryby s rajcatovou omackou zapecene ryba v rajcatove omacce treska zapečena v rajčatové omáčce pecena ryba v rajčatové omáčce zapečená ryba s rajčatovou omáčkou

Zapomněl/a jsem heslo