Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řepovo-dýňový guláš

I bez masa můžeme připravit chutný pokrm. Z pro naši zemi typických podzimních surovin uvaříme krásně barevný a chutný guláš. Jemně nastrouhanou červenou řepu a dýni doplní bylinky a koření. Servírujeme ideálně s rýží.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Dýni i červenou řepu oloupeme, očistíme a nastrouháme na jemném struhadle. Cibuli nakrájíme nadrobno. Krok 2: Na oleji orestujeme nasekanou cibulku dozlatova a poté přidáme nastrouhanou dýni s řepu. Pár minut restujeme. Krok 3: Poté přidáme bylinky, rajčatovou passatu, okořeníme, přisypeme klíčky či mouku, podlijeme trochou vody a chvíli podusíme. Krok 4: Jakmile omáčka zhoustne a zelenina je měkká, odstavíme a podáváme. Ideálně s rýží.

TIP: Jak se vyhnout chybám při vaření rýže

Zveřejněno 8. 9. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řepovo-dýňový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6krR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řepovo-dýňový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6krR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
řepa červená, dýně, cibule, passata rajčatová, klíčky, sůl, pepř mletý, kurkuma, vegeta, bylinky, olej

Přidat fotografie receptu