Salsa zavařená na zimu
Když si v létě zavaříte voňavou zeleninovou salsu, v zimě jen otevřete sklenici a máte hotový základ k tortillám, masu nebo těstovinám. Jednoduchý způsob, jak si uchovat kousek slunce na chladné dny.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salsa zavařená na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNgEz
Moje poznámka
Salsa zavařená na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNgEz
Nejnovější recepty
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 13 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 14 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 3 hodinami
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 4 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 4 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 4 hodinami
Cuketová buchta
Ricmond před 4 hodinami
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 5 hodinami
Francouzská cibulačka
co.coze před 5 hodinami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 5 hodinami
Suroviny:
rajče,
cibule červená,
olej,
šťáva limetková,
koriandr,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
pepř,
sůl
Komentáře (1)