Tousty se smaženicí z pýchavky
Houbaření je českým národním sportem. Když se vám podaří nalézt pýchavku, neváhejte ji vzít s sebou. Připravit z ní můžete třeba skvělou smaženici. Tu servírujte na opečených toustech se zeleninovou posypkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty se smaženicí z pýchavky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrznG
Moje poznámka
Tousty se smaženicí z pýchavky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrznG
Nejnovější recepty
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 7 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 31 sekundami
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 8 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 9 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 10 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 10 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 10 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 13 hodinami
Suroviny:
houba pýchavka,
cibule,
máslo,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
veka,
pórek,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
česnek
Komentáře (1)