Tousty se smaženicí z pýchavky
Houbaření je českým národním sportem. Když se vám podaří nalézt pýchavku, neváhejte ji vzít s sebou. Připravit z ní můžete třeba skvělou smaženici. Tu servírujte na opečených toustech se zeleninovou posypkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty se smaženicí z pýchavky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrznG
Moje poznámka
Tousty se smaženicí z pýchavky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrznG
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 1 hodinou
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Tousty se smaženicí z pýchavky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 1 hodinou
Nadýchaný perník
walnutka před 1 hodinou
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 3 hodinami
Valašské frgály
suneno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 4 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 5 hodinami
Bramborák s masovou směsí
JanaPav před 6 hodinami
Suroviny:
houba pýchavka,
cibule,
máslo,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
veka,
pórek,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
česnek
Komentáře (1)