Rizoto z vepřového plecka
I zcela obyčejné spojení kvalitní rýže Arborio a libové vepřové plece dokáže přinést na váš stůl sytý a lahodný pokrm. Rizoto doplněné svěžím salátem či nakládanou zeleninou má vyváženou výživovou hodnotu a zvládne ho i začátečník.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z vepřového plecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8rG
Moje poznámka
Rizoto z vepřového plecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8rG
Nejnovější recepty
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 1 hodinou
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 1 hodinou
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farářské řízky
Elliska4321 před 59 minutami
Omáčka z čerstvých rajčat
maris před 2 hodinami
Snadné škvarkové pagáčky
Wanilor před 3 hodinami
Vánoční cukroví
RadkaS89 před 3 hodinami
Cikánský řízek
Sweety77 před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
jaromira.hod před 6 hodinami
Gothajský salám na způsob utopenců
RH-12 před 9 hodinami
Jogurtová buchta
kiramon před 11 hodinami
Koláč s pudingem a zakysanou smetanou
Ivvettaa před 12 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
rýže arborio,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (1)