Rizoto z vepřového plecka
I zcela obyčejné spojení kvalitní rýže Arborio a libové vepřové plece dokáže přinést na váš stůl sytý a lahodný pokrm. Rizoto doplněné svěžím salátem či nakládanou zeleninou má vyváženou výživovou hodnotu a zvládne ho i začátečník.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z vepřového plecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8rG
Moje poznámka
Rizoto z vepřového plecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8rG
Nejnovější recepty
Rizoto z vepřového plecka
Přidáno před 11 hodinami
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 19 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno 11. 10. 2025 05:06:13
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na kynuté koláče - bez kynutí
Moninka9 před 25 minutami
Bábovka s medem
Melocotonero před 27 minutami
BBQ (barbecue) omáčka
Lasagnesesyrem před 47 minutami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Iris02 před 2 hodinami
Lívance bez kynutí
Houmicek před 2 hodinami
Vepřová plec po znojemsku
Vanda_A před 2 hodinami
Kelímková jogurtová buchta s drobenkou
Kajkajak před 8 hodinami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 11 hodinami
Chléb z kvásku
Olga077 před 13 hodinami
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 14 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
rýže arborio,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (1)