Krkovička na česneku
Tajemstvím dokonale křehkého a šťavnatého masa je dobře ochucená marináda a dostatečná doba odležení masa. Krkovice marinovaná ve worcesteru a česneku se krásně rozpadá a její chuť je doslova perfektní.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWjY0
Moje poznámka
Krkovička na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWjY0
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 4 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 7 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 9 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot kuličky
Junys před 4 minutami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 16 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 34 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 42 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 2 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 2 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 3 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 4 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový,
olej,
petrželka,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
tymián,
koření oregáno
Komentáře (1)