Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Chutnou a sytou kulajdu lze připravit i ze žampionů. Chuť je o něco jiná, přesto však zajímavá a lahodná. Chuť hub v polévce výborně doplní sekaný kopr a máslový základ. Pokud se chcete blýsknout, servírujte polévku se ztraceným vejcem.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EBM
Moje poznámka
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EBM
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 2 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 19 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 10 minutami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 36 minutami
Ošatkový chléb
Pajkujka před 1 hodinou
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 2 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 2 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 3 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 8 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 10 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 13 hodinami
Suroviny:
žampióny,
brambory,
vývar hovězí,
smetana ke šlehání,
máslo,
mouka hladká,
kmín celý,
cukr třtinový,
ocet,
kopr čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
ocet
Komentáře (1)