Vepřové maso na hořčicích
Nenáročná rychlovka, která zachutná i zasytí. Kousky vepřového masa dušené doměkka doplňují různé hořčice, které dají základ lahodné omáčce. Tu zjemníme smetanou a hotovou směs podáváme s bramborami nebo rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na hořčicích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82KYj
Moje poznámka
Vepřové maso na hořčicích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82KYj
Nejnovější recepty
Pečené uzené se zelím a haluškami
Přidáno před 50 minutami
Vepřové maso na hořčicích
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí krk na houbách
Přidáno před 13 hodinami
Výpečky se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Svatomartinská kuřecí stehna
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin z listového těsta
Barunka-kucharinka1989 před 8 minutami
Křehká vepřová játra
janatka před 13 minutami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 2 hodinami
Nejlepší špenát
KetyHu před 4 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Misad před 6 hodinami
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 13 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 13 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 13 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 14 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 14 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
olej olivový,
hořčice dijonská,
hořčice plnotučná,
hořčice hrubozrnná,
smetana ke šlehání,
solamyl,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)