Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Hovězí roštěná je dušená doměkka na cibuli a špeku, dochucená hořčicí a okurkovým lákem a zahuštěná strouhaným bramborem a oříškem másla. V závěru přidáme kostičky znojemských okurek, které dodají jídlu typickou chuť, a podáváme s karlovarským knedlíkem.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6W1g
Moje poznámka
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6W1g
Nejnovější recepty
Čokoládové řezy
Přidáno před 9 minutami
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová polévka s růžičkovou kapustou a lesními houbami
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové muffiny s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Babiččina hrachová šouletová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašská kyselice
Skpunk před 23 minutami
Svíčková na smetaně podle šéfkuchaře Friče
Honzka1974 před 32 minutami
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
SimonkaMona před 40 minutami
Květák smažený v troubě
Milerka před 59 minutami
Zázvorový chlebíček
Dajda před 1 hodinou
Kuře na tymiánu
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
janhanka před 2 hodinami
Sachr dort z jablek
Mafia před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
SkibidiToilet1234 před 4 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
Ryngle před 4 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
hořčice plnotučná,
špek,
okurka čerstvá,
lák z okurek,
máslo,
brambory typ c,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)