Vepřový ptáček v rozletu
Poctivé domácí jídlo, které se nikdy neomrzí. Se španělským ptáčkem má společné použité suroviny, jen vzhledově se liší. Není totiž nutné plátky masa plnit okurkou, uzeninou a vejcem, ale stačí je vložit do šťávy a podávat s oblíbenou přílohou.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ptáček v rozletu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68KNn
Moje poznámka
Vepřový ptáček v rozletu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68KNn
Nejnovější recepty
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na slanině s jalovcem
Přidáno před 7 hodinami
Krém z pečeného česneku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 40 minutami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 1 hodinou
Citronové tartaletky
Routeu před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 2 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 3 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Michal.Kuchnik před 3 hodinami
Domácí langoše
kara13 před 3 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová,
uzenina,
slanina,
okurky sterilované,
cibule,
hořčice,
vejce,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
olej,
voda,
mouka hladká,
smetana ke šlehání
Komentáře (1)