Pšenično - žitné sádlové pečivo
Domácí pečivo z pšeničné chlebové a žitné mouky s vláčnou střídkou a jemně křupavou kůrkou si zamilujete nejen pro jeho chuť, ale také díky jednoduchému postupu. Je vhodné na každý den, ať už k snídani, svačině nebo jako příloha k polévkám.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68KgO
Moje poznámka
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68KgO
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 4 minutami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 2 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 2 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 3 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 3 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 3 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 4 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 4 hodinami
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 4 hodinami
Suroviny:
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mléko,
voda,
droždí sušené,
cukr,
sůl,
sádlo
Komentáře (1)