Pivní sádlové pečivo

cathleen Kuchařka:

Domácí pekárna 12 názorů

Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů
510

Suroviny

200 ml piva
80 ml vody
1-2 lžičky cukru
21 g droždí
60 g změklého sádla
2 rovné lžičky soli
150 g jemné celozrnné pšeničné mouky
370 g hladké mouky
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a zapneme program Těsto. Vykynuté tvárné těsto vytáhneme, propracujeme, rozdělíme na kusy a z nich uděláme bagety nebo bulky (podle chuti a nálady).

  2. Necháme je na plechu s papírem nebo pečící podložkou vykynout, potřeme vejcem s trochou vody, popř. posypeme semínky a upečeme ve vyhřáté troubě.

Poznámka

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Z tohoto těsta jsem také dělala Plněný slaný dort : http://www.toprecepty.sk/recept/855-plneny-slany-d...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pivní sádlové pečivo

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo