Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře "Predátor" v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 10. 2009 12:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tím, že z kuřete odstraníme kůži (proto Predátor) vznikne VELMI dietní pokrm, téměř bez tuku. Tím, že vaříme v pomalém hrnci šetříme čas, jídlo je velmi chutné, není potřeba jej podlévat, můžete se věnovat jiným činnostem ;-)

Pokrm jde samozřejmě připravit i bez PH, zakryla bych velmi pevně alobalem peč. nádobu a pekla bych kratší dobu, bude asi potřeba podlévat :-(

Zdroj: http://www.zdravavarecka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iljusa Iljusa

4. 4. 2010 13:22

;-)

Lusinda79

4. 4. 2010 12:52

Iljusko, jako čerstvý nadšenec PH jsem dnes "spáchala" Tvoje kuřátko.Bylo výborné a šťavnaté, stejně jako hovězí z PH u nás určitě nebylo naposledy.:yes:

sonca

8. 11. 2009 01:33

vypadá to dobře hned zítra vyzkouším :yes::yes::yes:

Michaela Medkova Michaela Medkova

27. 10. 2009 14:05

Též jsem se musela ponaučit co je to pomalý hrnec a vypadá to dobře.

Iljusa Iljusa

27. 10. 2009 10:11

mirca75 mirca75

27. 10. 2009 10:11

Lubino(neregi.)jukni sem-třeba ti to pomůže v orientaci http://www.mujmultimarket.cz/infobox/pomaly-hrnec-...;-).

Lubina

27. 10. 2009 10:08

co je pomaly hrnec?tlakovy????????????ked ja tomu este moc nerozumiem,ja sa tu od vas zeny ucim.....;-)

maris maris

27. 10. 2009 08:55

Iljušo - :yes::-p +

Merylas Merylas (moderátorka)

26. 10. 2009 14:27

Iljušo, já zmíněný pomalý hrnec nemám, využívám např. římský hrnec. Ale svléci kuřátku kůži, to by mi rodina neodpustila:-)) Ale vím, že skrz tuku i cholesterolu je to nutné;-):yes:

spagetka spagetka

26. 10. 2009 14:16

Iljušo, ani jsem netušila, že dělám predátora :-D:-D, dělám prakticky úplně stejně - nemám PH, ale dávám do trouby, zakryju alobalem a pomalu peču cca 1 hod. Nepodlévám, díky zelenině je šťavnaté...tuhle praxi jsem zíslkala díky jinému receptu zde (guláš bez míchání v toubě) a zjistila jsem, že to skvěle funguje!!!Někdy přidávám i pár růžiček brokolice, květáku.Ale vždycky hodně rajčat a paprik!!!:-p:-p:yes: Nařídím minutku a teprve po 50 minutách se jdu podívat, jestli to něco nechce ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2009 13:59

:yes::yes::yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 10. 2009 13:03

:-p:yes::yes:+ (A ten název - :-D:-D:-D )

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře v pomalém hrnci pomalý hrnec kuře kuře v hrnci kuře na paprice v pomalém hrnci kuře na zelenině v pomalém hrnci vaříme v pomalém hrnci kuře z pomaleho hrnce kuře pomalý hrnec pokrmy z kurete pomalý hrnec recepty kuře v pomalém hrnci recept recept na kuře v pomalém hrnci výborné recepty pomalý hrnec pomalý hrnec recepty kuře recept kure v pomalem hrnci kuře v ph kuře v pomalém hrnci recepty v pomalem hrnci pomaly hrnec výborný recept kuře po švédsku

Suroviny: kuře, cibule, cibulka jarní, rajče, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, koření na kuře

TopRecepty.cz

Kuře "Predátor" v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p8Q1