Kuře "Predátor" v pomalém hrnci

Iljusa Kuchařka: Iljusa

Dietní recepty , Redukční 12 názorů

Suroviny

kuře
cibule
jarní cibulka
rajčata
čerstvá paprika
sůl
pepř
oblíbené koření na kuře
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuře očistíme, opláchneme, stáhneme z kůže. Naporcujeme. Já vyřezávám ještě páteř včetně biskupa (kosti a kůži možno použít na vývar).

  2. Do nádoby PH vložíme nakrájenou cibuli, jarní cibulku, rajčata, papriky. Na zeleninu položíme naporcované, osolené, okořeněné kuře. Nepodléváme.

  3. Hrnec zapneme na 3 hodiny High. Servírujeme se zeleninovou přílohou a celozrným pečivem.

Poznámka

Tím, že z kuřete odstraníme kůži (proto Predátor) vznikne VELMI dietní pokrm, téměř bez tuku. Tím, že vaříme v pomalém hrnci šetříme čas, jídlo je velmi chutné, není potřeba jej podlévat, můžete se věnovat jiným činnostem ;-)

Pokrm jde samozřejmě připravit i bez PH, zakryla bych velmi pevně alobalem peč. nádobu a pekla bych kratší dobu, bude asi potřeba podlévat :-(

Zdroj: http://www.zdravavarecka.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kuře "Predátor" v pomalém hrnci

  • Iljusa Iljusa(autorka receptu)

  • Lusinda79 Lusinda79

    Iljusko, jako čerstvý nadšenec PH jsem dnes "spáchala" Tvoje kuřátko.Bylo výborné a šťavnaté, stejně jako hovězí z PH u nás určitě nebylo naposledy.:yes:

    Odpovědět

  • sonca sonca

    vypadá to dobře hned zítra vyzkouším :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Michaela Medkova Michaela Medkova

    Též jsem se musela ponaučit co je to pomalý hrnec a vypadá to dobře.

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa(autorka receptu)

  • mirca75 mirca75

    Lubino(neregi.)jukni sem-třeba ti to pomůže v orientaci http://www.mujmultimarket.cz/infobox/pomaly-hrnec-...;-).

    Odpovědět

  • Lubina Lubina(neregistrovaná)

    co je pomaly hrnec?tlakovy????????????ked ja tomu este moc nerozumiem,ja sa tu od vas zeny ucim.....;-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Iljušo - :yes::-p +

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Iljušo, já zmíněný pomalý hrnec nemám, využívám např. římský hrnec. Ale svléci kuřátku kůži, to by mi rodina neodpustila:-)) Ale vím, že skrz tuku i cholesterolu je to nutné;-):yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Iljušo, ani jsem netušila, že dělám predátora :-D:-D, dělám prakticky úplně stejně - nemám PH, ale dávám do trouby, zakryju alobalem a pomalu peču cca 1 hod. Nepodlévám, díky zelenině je šťavnaté...tuhle praxi jsem zíslkala díky jinému receptu zde (guláš bez míchání v toubě) a zjistila jsem, že to skvěle funguje!!!Někdy přidávám i pár růžiček brokolice, květáku.Ale vždycky hodně rajčat a paprik!!!:-p:-p:yes: Nařídím minutku a teprve po 50 minutách se jdu podívat, jestli to něco nechce ;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    :-p:yes::yes:+ (A ten název - :-D:-D:-D )

    Odpovědět

Tématické fráze: kuře v pomalém hrnci pomalý hrnec kuře kuře v hrnci kuře na paprice v pomalém hrnci pokrmy z kurete kuře v pomalém hrnci recept kuře pomalý hrnec vaříme v pomalém hrnci recept na kuře v pomalém hrnci kuře na zelenině v pomalém hrnci výborné recepty pomalý hrnec pomalý hrnec recepty kuře kuře v ph pomaly hrnec výborný recept kuře po švédsku kureci v pomalem hrnci kuře v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty kuře na pivě v pomalém hrnci dietní pokrmy

Zapomněl/a jsem heslo