Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadýchaná omeleta s česnekovo-sýrovou náplní a sušenými rajčaty

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 1. 2011 20:24

Suroviny

Porce: 1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie883 kJ / 211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jde o momentální nápad - v lednici zbyla ještě ze silvestrovského občerstvení česnekovo-sýrová pomazánka (u nás pod jménem Natašin dech). Chlebíčků a jednohubek bylo už dost, zkusila jsem tedy upotřebit v teplé kuchyni.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaska Pajaska

5. 1. 2011 15:04

To jsou fotky jako fík.:yes::yes:

mysulka mysulka

4. 1. 2011 18:32

:-p:yes::yes::-K

isindy isindy

2. 1. 2011 11:47

díky všem :-K
michsamant, to víš, že se nezlobím, naopak se ráda přiučím ;-)

michsamant

2. 1. 2011 11:08

Nikdy som nevedela urobit poriadnu omeletu. Nedavno som sa to naucila podla programu Masterchef Australia. isahu, snad sa nenahnevas ak to tu popisem :-) Vajicka poriadne rozlahame s troskou smotany alebo mlieka. Panvicu zohrievame na slabom ohni. Nesmie byt uplne rozpalena. Ked je panvica zohriata,, vlejeme omeletu a stale na slabom ohni ju nechame opekat, az kym sa jej povrch "takmer" nezatiahne...vtedy na jednu polovicu mozete vlozit akukolvek napln a prelozime ju napoly a este chvilku opekame. Prelozime na tanier a hotovo. Takze finta je len v teplote panvice, nesmie byt prilis vrela, omeletu opekat na slabom ohni hned od zaciatku. Nechcem tym nijako kritizovat, len taka mala rada, ja som to tiez donedavna neovladala :-K

senky senky

2. 1. 2011 11:02

Dělám podobně,ale každá inspirace potěší.Jíme i očima a tady asi jedna porce nebude stačit;-):yes::yes:

Eliza Eliza

2. 1. 2011 09:30

Dobrý nápad a kouzelné fotky...:yes::-)

maris maris

2. 1. 2011 09:29

Omelety jsou u nás jak se říká na denním pořádku. Já dávám, aby byly kypřejší, na jedno vajíčko jednu lžíci studené vody, příště zkusím podle Tebe přidat sodu;-):-)

xanny

1. 1. 2011 22:45

vypadá to suprově a určitě zkusím :-p:yes:

spagetka spagetka

1. 1. 2011 21:18

Isi, výborný nápad :yes::yes::yes::-p

Lena M.

1. 1. 2011 21:10

Tomu říkám náhoda, zrova jsme povečeřeli podobnou mňamku. Vajíčko, pařitka, na drobno nakrájená šunka, pak posypané strouhaným sýrem, k tomu zeleninová příloha a francouzská bagetka...:-p
Jinka na těch fotkách to vypadá opravdu velice dobře :yes:

magdalenka magdalenka

1. 1. 2011 20:36

V tvojom podaní ani omeleta nie je omeleta...je to nádhera!:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sýrová omeleta francouzská omeleta rajčatová omeleta omeleta s rajčaty nadychana amoleta omeleta náplně do omelet jak udělat nadýchanou omeletu sýrové omelety omeleta sod rajčatová amoleta syrova omelata jak na to omeleta postup omeleta česnekovo sýrová pomazánka francouzská sýrová omeleta nadychané omelaty jak upotřebit pórek sýrová omeleta se zampiony pomazánka k omeletě

Suroviny: vejce, sůl, soda jedlá, pažitka, olej, pomazánka, rajče sušené

TopRecepty.cz

Nadýchaná omeleta s česnekovo-sýrovou náplní a sušenými rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/492x