Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové kuře s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XvV
Moje poznámka
Zeleninové kuře s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XvV
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 32 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 4 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 9 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 10 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 10 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 11 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuře s noky,
přílohové noky,
kuře na paprice s noky,
noky,
výroba noků,
zeleninové noky,
halušky s kuřetem,
noky k masu,
kuře na zelenině,
kuře na paprice se zeleninou,
noky se zeleninou,
kuře s nokama,
kure noky,
zeleninové kuře,
noky s kuřetem,
noky k pecenemu masu,
kuře a halušky,
kuře na paprice s halušky,
kuře na paprice s nokama,
maso s noky
Suroviny:
kuře,
rajče,
paprika čerstvá červená,
fazolky zelené,
cibule,
žampióny,
sůl,
pepř,
kmín celý,
voda,
slanina anglická,
vejce,
voda,
mouka
Komentáře (10)
Recept je velice pěkný.
Nechcem tu byť za múdru a do všetkého vám hovoriť, iba chcem poradiť, pretože prílohové halušky - noky k mäsu robím často. Na pol kila múky (polohrubej) fakt stačí 1 vajce a studená voda. Na kvalitu to nemá vplyv. Cesto nenechávajte odstáť, ale hneď hádžte do vriacej vody. Ak stojí dlhšie, uvoľňuje sa z múky lepok a je to také ťahavé. Malé množstvá hádzať do vody a po vzkypení hneď vyberať, omastiť.
Pekný večer!