Kapr na česneku a feferonkách

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 10-15min+ uležení cca 12 hod 2 porce Ryby 15 názorů

Suroviny

2 porce kapra
2 stroužky česneku
lžička másla
feferon (nebo čili paprička podle toho, kolik kdo zvládne)
olivový olej
hladká mouka na obalení
zelená petrželka
sůl
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Feferonku a zelenou petržel nasekáme nadrobno a potřeme díly osoleného kapra. Zalijeme cca 2 lžícemi olivového oleje a necháme nejlépe přes noc uležet.

  2. Pak kapra obalíme v hladké mouce a opečeme na rozpáleném oleji z obou stran.

  3. Utřeme si česnek a smícháme ho se lžičkou másla. Ještě horké díly kapra tím potřeme. Můžeme potřít i brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kapr na česneku a feferonkách

Tématické fráze: gurmán recepty kapr kapr na česneku recept kapr recept na upravu kapra kapr na čili kapr obalený kapr na medvědím česneku jak se dá upravit kapra úprava kapra na česneku kapr úprava česnekem čili kapr kapr na čili a česneku kolik cesneku na kapra úprava kapra kapr pečený česnek obalený kapr jinak recepty na kapra