Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr na česneku a feferonkách

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 735 min

735 min (720 min příprava + 15 min tepelná úprava)

21. 9. 2011 12:57

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie90 kJ / 22 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

22. 9. 2011 19:56

Tak takového kapříka bych si s chutí dala a oblízla všech deset...:-p:yes:

mia2404 mia2404

22. 9. 2011 15:30

:-p:-p:yes:+bodík

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 9. 2011 10:07

ivulinka: díky:-8. Ryby jsou univerzál, dá se s něma dobře experimentovat;-)

ivulinka ivulinka

22. 9. 2011 07:39

...a zase rybička, a zase od Janičky výborně připravená:yes:

maris maris

21. 9. 2011 22:00

:yes::-p+9

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 9. 2011 21:57

chocolate: ryba by neměla být přeplácaná, jinak stratí chuť ryby.;-) Ale už mi bylo taky vytknuto, že jsem něco podobného udělala u jiného rybího receptu.;-) Nejsem profík kuchař a chybama se učím:-)

chocolate chocolate

21. 9. 2011 19:04

Moc se mi líbí tvoje úprava ryb-jednoduché a nebijící se chutě.+8

mysulka mysulka

21. 9. 2011 18:58

:-p mňam, krásná rybka:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 9. 2011 17:29

Díky:-8 Momentálně šlehám a šlehám žloutky podle Isindy, už jsem celá ušlehaná!!:-D

suslajda suslajda

21. 9. 2011 17:11

:-pryby můžu toto bude určitě pikantně dobré:-*+1:yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

21. 9. 2011 16:10

:-OMňám:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 9. 2011 14:33

cathleen: Bylo to moc dobré, ještě potřené tím máslem s česnekem:-*. Já jsem holt rybovec a králíkovec!:-))

cathleen cathleen (moderátorka)

21. 9. 2011 14:29

:-pryby miluju, kapra asi nejvíc a tohle bude výborné;-):yes:

zizala zizala (moderátorka)

21. 9. 2011 13:49

hm...ryby já můžu kdykoliv a jakkoliv :-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 9. 2011 12:59

Kouzelné Jani:yes::-K;-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gurmán recepty kapr kapr na česneku recept kapr recept na upravu kapra kapr na čili kapr obalený kapr na medvědím česneku jak se dá upravit kapra úprava kapra na česneku kapr úprava česnekem čili kapr kapr na čili a česneku kolik cesneku na kapra úprava kapra kapr pečený česnek obalený kapr jinak recepty na kapra

Suroviny: kapr, česnek, máslo, feferonka čerstvá, olej olivový, mouka hladká, petrželka zelená, sůl, olej

TopRecepty.cz

Kapr na česneku a feferonkách

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jORY