Kapr v zázvorovo-česnekové marinádě

Ryby Doba přípravy: 10min + uležení 30 názorů

Ryby Doba přípravy: 10min + uležení 30 názorů

Suroviny 1-2 porce

2 kousky kapra
mořská sůl
1 lžička natřeného čerstvého zázvoru
několik kapek sojové omáčky
2 stroužky natřeného česneku
2 lžíce olivového oleje
několik kapek citrónové šťávy
Na dohotovení:
olivový olej
1 lžička másla
celý kmín

Postup přípravy receptu

  1. Kousky kapra naložíme do marinády z česneku, zázvoru, citronové šťávy, oleje a sojové omáčky. Kousky malinko osolíme mořskou solí.

  2. Necháme marinovat nejlépe přes noc, minimálně ale aspoň 2 hodiny.

  3. Před smažením kapra posypeme celým kmínem a smažíme na oleji a kousku másla z obou stran dorůžova.

Poznámka od kuchařky

Můj receptík:-)). Můžeme podávat s jakýmkoliv salátem, bramborem, hranolkami, já jsem jej měla s celerovým salátem.

Komentáře k receptu Kapr v zázvorovo-česnekové marinádě

Předchozí 1 2

Tématické fráze: naložení kapra před smažením jak naložit kapra před pečením jak naložit kapra před smažením všechny recepty na kapra s česnekem všechny recepty na kapra marináda na kapra priprava kapra před smažením kapr na zázvoru kapr v marinade kapr po čínsku kapr na zázvoru česneková marináda na kapra vydrží kapr naložený 48 hodin ? kapr v cesnekove marinade naložený pečený kapr peceni nalozeneho kapra v marinádě do čeho naložit kapra před smažením kapr v sojové omáčce kapr naložený přes noc kapr nalozit pred smazenim