Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hajzlíci

Obalili jste hromadu řízků a zůstalo vám vajíčko i strouhanka? Nemusíte nic vyhazovat, zkuste to zužitkovat s naším receptem. Stačí přidat šunku nebo třeba i sýr a bylinky. Osmažíte a výborné jednoduché placičky máte hotové.

Hodnocení receptu je 5,0 (61×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

3. 1. 2010 14:37

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vždycky zmizí mezi prvními, tak je poslední dobou dělám pravidelně.

Dřív jsem vejce, které zbylo, dala psovi, ale pak mě napadlo přidat tam napůl suchý párek, že mu přilepším. Když jsem ochutnala, psi to už nedostali a mělo to úspěch.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mutsynka

7. 8. 2016 23:23

rendulka: já teda objevila ameriku díky Vám. do dneška jsem zbylé vájo dávala hafanům. Toto mě nikdy nenapadlo :-):yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 2. 2016 13:05

rendulka: i mně se tahle "Amerika" líbí ;-):yes: Z těchto zbytků po obalování dělávám smaženky, které jsou u nás vítané, ale přidat něco dalšího mě nenapadlo:-))

rendulka rendulka

17. 2. 2016 12:58

Bonzálek:no vidíš.Já tu Ameriku objevila sama,tobě ji někdo ukázal.A v tom je asi ten náš rozdíl.;-)

Bonzálek

13. 2. 2016 22:28

Rendulka objevila Ameriku. Toto, co si pamatuji dělala už moje babička a já to dělám cca 30 let kdykoliv něco obaluji v trojobale nebo těstíčku. Je to tak hodný do pořadu Ládi Hrušky.:no:;-(

jarka

11. 2. 2016 10:29

Ja do zbytku vajicka pridavam sul,pepr,cesnek a majoranku a dost majoranky a strouhanku,je to vyborna chut,strouhanky ne moc,bylo by to tvrde,:yes:

Karel

18. 10. 2014 11:01

hralka:ahojky,nemyslím to zle!!!:jednou jsem lušti v práci křížovku a byla v ní otázka,jak se řekne slovensky kmín.Nevěděl jsem a proto jsem šel za slovenským spolupracovníkem a on to také nevěděl.Věř nebo ne,ale až u 7ho Slováka jsem se dověděl,že kmín je rasca.Podotýkám,že se jednalo o spolupracovníky,kteří žili v Čechách trvale více jak 30roků.Přeji hezké dny,Karel...:-)

hralka:

hralka hralka

17. 10. 2014 21:28

Robím to každý krát,keď vyprážam,ale namiesto vody dám mlieko,niekedy ochutím granulovaným cesnakom,alebo rascou,ale zosypem tam aj zvyšnú múku a malou lyžičkou dávam na olej.Robím to pre psíka a mačulky,ale zbaštím to spolu s nimi.:-))Keď nemám po ruke mlieko pridám aj vody a dobré je to aj bez cesnaku a rasce,len tak prisolené.

Navir Navir

17. 10. 2014 18:59

:-D:-D:-D Tento recept mně unikl, název je suprovej :-D a jak koukám na recenze, tak chuťově špica :yes: Určitě vyzkouším :-D

vašek

17. 10. 2014 17:51

Kdysi mi taky zbylo vajíčko, strouhanka a měl jsem zbytek nivy. Udělal jsem těstíčko, z toho kuličky a osmažil. Výborný kroketky.

Margot_ka

17. 3. 2014 14:26

Lednice prazdna a pri pondelnim poledni hlad - ejhle jaka dobrota se da vyrobit z parku a vajicka :-) diky zblajznuto, v brisku je jakov pokojicku :-)

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

5. 5. 2012 17:45

Zajímavý receptík.Někdy určo vyzkouším;-):yes:

rendulka rendulka

15. 3. 2012 13:48

Adéla:Vol slova děvče!:-S

Pavlína

13. 3. 2012 10:16

No, tak tohle je zase delikatesa. :-? To Adéla :yes: :-))

senky senky

12. 3. 2012 17:05

Adéla:tak divoké to asi nebude:-) neboj;-)

senky senky

12. 3. 2012 17:04

Taky dělám takové malé hajzlíky a říkáme jim smažínci:-D:-D:yes::yes: a taky zmizí vždycky první;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty - top 10 recepty.cz slovensky kmín salámová krasavice jak se řekne slovensky kmín top recepty rychlá večeře co je rasce jak se rekne slovensky řízek toust s strouhanym syrem a gothajem v toustovaci jak se slovensky řekne kmín co kdyz zbyly smazene rizky jak se řekne slovensky hořčice hajzlici v těstíčku galerie prdu slovensky rasca opekánky recept co se zbytkem trojobalu opekanky co se zbytkem troj obalu parky v trojobalu

Suroviny: vejce, strouhanka, salám

TopRecepty.cz

Hajzlíci

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZY9J