

Zapečené filé na česneku
Suroviny 5 porcí
- 1 kg rybí filé
- 5-7 stroužků česneku
- hladká mouka
- 4 vejce
- šlehačka
- sůl
Postup přípravy receptu
Filé posolím, důkladně potřu rozmačkaným česnekem a obalím v mouce. Dám do zapékací misky, můžou jít i přes sebe.
Ve šlehačce si rozkvedlám vajíčka a filé s tím zaliji. Peču dokud nemá šlehačka pěknou barvu. Na 200°C asi hodinu.
Poznámka od kuchařky
Dělala jsem i pangase, ale nemá tu správnou chuť.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Zapečené filé na česneku
-
přidávám fotky dnešního skvělého oběda a další bodíček
Moc jsme si pochutnali a aniž bych se dívala na komentáře,tak jsem také přidala hodně nahrubo nastrouhaného eidamu,který zbyl a zůstal nevyužit v ledniciOpravdu vynikající,musím pochválit
-
Dnes jsem připravila dle tohoto receptu obídek a bylo to velmi chutné. přidala jsem do vajec sýr. Děkuji za recept a dávám bodíčka
-
Ještě jsem přidala nastrouhaný sýr,do té šlehačky s vejci, taky je to moc dobré.
dávám +1
-
je to strastne dobry:) moc jsme si na tom vsichni pochutnaly, udeluji bodik
-
To vyzkouším
-
ale jinak urco super
-
to je skoda ze pangas neni dobrej my zrovna jime jen toho pangase jiny ryby nam proste nelezou
-
michsamant určitě by to šlo i s kuřecím masem,
jinak je to moc lákavé a rybnení nikdy dosti6.bodík
-
Ryby máme rádi,děkuji za dobrý nápad! V nejbližší době určitě vyzkouším!
-
Tento recept určitě zkusíme.
+3
-
No je to hodina i s přípravou,a musí se koukat na šlehačku,aby to bylo zapečené a ne jen tekutá hmota
-
nie je hodina vela na pecenie ryby? inak recept vyzera dobre,ukladam, to by slo aj s kuracim maskom
-
nie je hodina vela na pecenie ryby? inak recept vyzera dobre,ukladam, to by slo aj s kuracim maskom
-
+1