Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 050 kJ / 1 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,65 g |
Tuky | 87,34 g |
Vláknina | 22,05 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 252,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxqV
Moje poznámka
Jablečná pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxqV
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 12 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 16 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 19 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 23 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 7 hodinami
Bábovka s termixem
anyge před 7 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 8 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 9 hodinami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 9 hodinami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 9 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 10 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 11 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 11 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
jablečn,
jablkové pochoutky,
jablečná kapsa,
jablečná kapsa recept,
pochoutky recepty,
jablková kapsa,
jablecny krupan,
pochoutky se skořicí,
sladké jablečn,
recepty.cz jabečna pochouka,
jablková pochoutka,
pochoutky-recepty,
jablečná kapsa recepty,
recept rychlá jablečná buchta,
rychlá jablečná buchta,
jablečný páj recept,
jablečná buchta,
recept na jablecn,
jabečn buchta,
jablečná kapsa#utm_source=obrazky.cz
Suroviny:
mouka hladká,
vločky ovesné,
cukr moučkový,
máslo,
jablko,
skořice,
cukr,
máslo
Komentáře (6)