Jak připravit nejlepší jahodové koláče. Letní recepty na buchty s pudinkem, tvarohem nebo jogurtem
Jahodové buchty, koláče a bublaniny patří mezi nejoblíbenější letní dobroty. V našem přehledu jsou nejžádanější recepty z našeho receptáře - pokud máme připravené jahody a chceme se pustit do pečení, můžeme si hned některý vybrat.
Jahody, oblíbené sezonní ovoce, jsou nejlepší čerstvé, ale pečené nebo jinak připravené dobroty si rozhodně nenecháme ujít. Mezi nejchutnější jahodové recepty patří bublaniny a buchty na plech. Náš přehled přináší ty nejnavštěvovanější recepty z našeho webu. Všechny jsou mnohokrát ověřené a pozitivně hodnocené.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jahodové koláče s pudinkem
Jahody jsou krásné a chutné v krémech, které připravujeme z pudinku, šlehačky, tvarohu, zakysané smetany, mascarpone, želatiny a dalších surovin. Podle některých receptů pudinkovou vrstvu pečeme společně s těstem, podle jiných receptů zdobíme korpus až po upečení čerstvými jahodami a krémem.
Jahodové koláče s tvarohem
Můžeme upéct korpus a po vychladnutí ho potřít tvarohovým krémem, narovnat na něj jahody a na povrch nastrouhat čokoládu. Další možností je upéct koláč již s tvarohovou vrstvou a jahodami, v tom případě povrch před pečením ještě bohatě posypeme máslovou drobenkou.
Rychlé buchty s jahodami
Mezi nejoblíbenějšími jahodovými recepty je lehká bublaninka, kterou nakypříme nejen kypřícím práškem, ale i přidaným sněhem z bílků. "Jahodové nic" má jako základ korpus ze špaldové mouky. Jogurt se nám bude hodit do rychlého koláče, můžeme použít i jogurt doma připravený.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 2 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 15 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Přečtěte si Zobrazit více
Nadýchaná bublanina s drobenkou podle cukráře Josefa Maršálka. Aby bylo těsto vláčné, prospěje mu podmáslí
Andrea, Dagmar, Karmen... Vyberte si ty nejlepší odrůdy jahod. Jak se v nich vyznat?
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Komentáře