Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bok uzený - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 361 kJ /
325 kcal
Bílkoviny14,50 g
– z toho živočišné bílkoviny14,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky29,70 g
– nasycené7,73 g
– nenasycené15,65 g
–– mononenasycené12,77 g
–– polynenasycené2,88 g
––– omega 30,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 46 mg
Sodík 860 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Fleky se zelím

Fleky se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Velmi levné a úsporné jídlo, které ale překvapí svou chutností. Může být ani ne do hodiny na stole, zasytí i náročnějšího strávníka. Zelí spolu s těstovinami není…

znamenivah

50 min

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Šťavnatá a voňavá roláda z vepřové krkovice naplněná aromatickou směsí čerstvých bylinek, hořčice a česneku, je nejlepší s vařeným nebo šťouchaným bramborem nebo…

majda 2

110 min

Tvarůžkové brambory

Tvarůžkové brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory oloupeme a nakrájíme na hrubší plátky nebo kostky. Lehce je osolíme a necháme odložené.Mezitím nakrájíme bok na kostičky a cibuli na měsíčky. Na pánvi opečeme…

mika59

50 min

Špagety s mletým masem a smetanou

Špagety s mletým masem a smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Špagety s mletým masem a smetanou potěší všechny těstovin. Rajčatová omáčka s mletým masem a slaninou, zjemněná smetanou je vynikající a můžete si ji připravit i den…

past1978

60 min

Roštěnky mojí maminky

Roštěnky mojí maminky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Plátky masa osolíme, opepříme a rozklepeme paličkou. 4 plátky z uvedeného množství masa potřeme plnotučnou hořčicí a na každý položíme plátek uzeného boku. Přiklopíme…

dzungila

120 min

Krkovička v copánku

Krkovička v copánku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky masa na pracovní ploše podložíme potravinářskou folií. Folii (nebo větší igelitový sáček) dáme i shora a maso naklepeme.Každý plát masa rozřízneme na 3 díly, ale…

Anna Kocikova

60 min

Černá polévka

Černá polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z masa, boku a skeletu připravíme vývar. Zeleninu nakrájenou na menší kousky orestujeme na rozškvařené slanině a másle do tmavohněda. Pak přidáme k vývaru a vaříme cca…

Bigos pana Tadeusza

Bigos pana Tadeusza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…

Červená řepa vařená s kmínem

Červená řepa vařená s kmínem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Červenou řepu očistím, uvařím v osolené vodě s kmínem zhruba 90 minut. Vařenou řípu nechám vystydnout, oloupu a pokrájím na tenké hranolky. Rozehřeju přepuštěné máslo,…

Segedin à la  „Šlajf“

Segedin à la „Šlajf“

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tradiční segedínský guláš, sytá a voňavá klasika, která patří mezi nejoblíbenější české pokrmy. Kombinace šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany vytváří jedinečnou…

Josef Lerch

180 min

Hlíva v tarhoni

Hlíva v tarhoni

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na pánvi osmahneme na malé kostičky krájený bůček, část tuku slijeme do hrnce nachystaného na vaření.Na zbytku v pánvi osmažíme krájenou cibuli a pak i kousky hlívy.…

cathleen

45 min

1 2 3

Naposledy jste si prohlédli