Býčí žlázy na špejli
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěné maso a bůček nakrájíme na přibližně stejné kostky, cibule na čtvrtiny. Všchny kousky napícháme střídavě na špejle.V troše oleje rozmícháme rozetřený česnek,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Očištěné maso a bůček nakrájíme na přibližně stejné kostky, cibule na čtvrtiny. Všchny kousky napícháme střídavě na špejle.V troše oleje rozmícháme rozetřený česnek,…
Na pánvi si na tuku zpěníme krájenou cibuli, přidáme kostky masa, sůl a pepř a osmahneme téměř doměkka (maso pustí šťávu). Přidáme plátky očištěných žampionů a dodusíme…
Žlázy opláchneme, nakrájíme na plátky cca 2 cm silné a osušíme je. Každý plátek okořeníme zázvorem a česnekem, obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance…
Maso si makrájíme na plátky a naložíme do druhého dne do mléka. Maso osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku, které si připravíme smícháním: vejce, mléko, koření,…
Nařežeme řízky, osolíme a opepříme je. Vejce rozšleháme s pivem, asi 3 lžícemi mouky a sýrem v těstíčko, které trochu osolíme.Řízečky obalíme v mouce, sklepneme ji a…