Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule Šalotka - suroviny a ingredience

Cibule Šalotka

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie140 kJ /
33 kcal
Bílkoviny1,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,80 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,10 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,80 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Tatarák z čerstvého lososa

Tatarák z čerstvého lososa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Luxusní chuťovkou je tatarák z opravdu čerstvého lososa. Připravte ho podle našeho jednoduchého receptu, doplňte toustem a posypte opraženým sezamem. Bude to opravdu…

mika59

15 min

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Vepřovou panenku odblaníme a rozkrojíme na 2 stejně velké válečky. Oba válečky opepříme čerstvě mletým pepřem, namažeme olejem a dáme minimálně na 1 hodinu do lednice…

StefanieB

60 min

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Tatarák z uzeného lososa je vynikající pochoutkou, kterou připravíte během chvilky. Nejlépe chutná s opečeným bílým pečivem. Podávat můžete jako lehký předkrm nebo jako…

mika59

10 min

Vydatná vločková polévka s česnekem Videorecept

Vydatná vločková polévka s česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rychlá a jednoduchá zeleninová polévka je krásně barevná spoustou zeleniny a zvládne ji opravdu i začátečník. Ovesné vločky ji zahustí a přidají tu správnou chuť. Voní…

mika59

55 min

Kuřecí plátky v omáčce

Kuřecí plátky v omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a lehce přeřizneme napůl (neprokrojujeme do konce). Maso dáme na talíř, osolíme je a opepříme. Lehce je poklepeme paličkou na maso, ale ne…

Pečený srnčí hřbet

Pečený srnčí hřbet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na podzim v období lovecké sezony je k mání ta nejčerstvější zvěřina. Dopřejte si i vy výjimečný chuťový zážitek! Kromě toho, že je zvěřina zdravá, je navíc velmi chutná…

MamlajdaD

260 min

Základní krémové rizoto Videorecept

Základní krémové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pravé italské risotto na vás čeká krok po kroku v tomto originálním receptu. Můžete ho využít jako luxusní přílohu, nebo klidně jako lehký kompletní pokrm. Možnosti…

zizala

30 min

Bujabéza

Bujabéza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Typicky francouzská polévka plná rybí chuti a zeleniny. V našich podmínkách však můžeme k přípravě použít i rybí filé, jako je tomu v tomto receptu. Bylinky a bílé víno…

Eliza

60 min

Hovězí na burgundský způsob

Hovězí na burgundský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Šťavnaté hovězí maso pomalu dušené v červeném víně s cibulí a slaninou – to je boeuf bourguignon, slavný pokrm z francouzské Burgundie. Připravte si tuto voňavou…

filip30

210 min

Vánoční rybí polévka z kapra a sumce

Vánoční rybí polévka z kapra a sumce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rybí polévku připravujeme nejčastěji ke štědrovečerní večeři. Základem jsou rybí hlavy, odřezky masa, vnitřnosti a zelenina, z nichž připravíme silný vývar, zahuštěný…

mojetara

215 min

Uzená pomazánka s lososem

Uzená pomazánka s lososem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Šalotku a papriku nakrájíme na jemné kostičky a orestujeme na trošce másla. Mírně osolíme a necháme zchladnout. Tvaroh vymícháme se smetanami, máslem, pažitkou nebo…

1 2 3 40