Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rizoto na srbský způsob

Rizoto na srbský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rizoto na srbský způsob je chutné, syté jídlo plné vůní Balkánu. Na rozdíl od krémového italského rizota se tento pokrm připravuje s rajčatovým základem, paprikou,…

Zdenka1

70 min

Vinná klobása trochu jinak Videorecept

Vinná klobása trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vinnou klobásu si dopřáváme ke štědrovečerní večeři a povětšinou smaženou. Vyzkoušejte ji však připravit trochu jinak, pečenou na lůžku ze zelí, brambor a jablek.…

Jikotka

60 min

Selská vepřová pečeně

Selská vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso opláchneme, otřeme do sucha, osolíme, opepříme, posypeme kmínem a potřeme rozetřeným česnekem. Na sádlo v pekáčku rozložíme plátky cibule a na ně připravené maso.…

Těstoviny s krabími tyčinkami

Těstoviny s krabími tyčinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Těstoviny uvaříme doměkka v osolené vodě. Na pánvičce osmažíme cibule do zlatova, které jsme si nakrájeli najemno, poté na ně přidáme krabí tyčinky, chvíli je…

tomikvh

35 min

Krémová kukuřičná polévka

Krémová kukuřičná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na másle zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme na kostičky nakrájené brambory a kukuřici. Orestujeme, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem, povaříme, pak rozmixujeme a…

Dančí krk na smetaně

Dančí krk na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Dančí krk dobře odblaníme a svážeme do válečku, aby maso udrželo tvar. Vzniklý váleček prošpikujeme, osolíme a vetřeme směs koření. Maso uložíme zakryté do chladu na 24…

Colombo65

180 min

Šťavnatá sekaná

Šťavnatá sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Všechny ingredience zpracujeme dobře rukama (na hnětač se to lepí a ruce jsou ruce). Necháme trochu odpočinout a propracujeme ještě jednou.Přendáme do olejem vymazané…

janky3

120 min

Polévka na způsob ragú

Polévka na způsob ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Mäso pokrájame na kocky, opečieme na oleji, zaprášime paprikou a zalejeme vodou (príp. vývar - kocka vývaru), osolíme, okoreníme, varíme. Vhodíme menšiu cibuľu v celku,…

magdalenka

70 min

Kohout pečený na celeru a cibuli

Kohout pečený na celeru a cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

I když příprava tohoto jídla zabere poměrně hodně času, určitě to stojí za to. Dlouze pečený kohout v omáčce s celerem, cibulí a hořčicí vám určitě zachutná a stane se…

mika59

220 min

Tuňáková pomazánka s avokádem

Tuňáková pomazánka s avokádem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pomazánku z vajec a tuňáka odlehčíme tak, že majonézu nahradíme avokádem, které jídlu dodá plno živin a „zdravých“ tuků. Pomazánce dodáme pikantnost přidáním dijonské…

aisha

15 min

Hovězí vývar s morkovou kostí

Hovězí vývar s morkovou kostí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vývar - zlatavý, nezkalený, silný, voňavý po zelenině - to je hovězí vývar připravený podle našeho receptu. Věnujte mu místo na sporáku alespoň na čtyři hodinky. Odmění…

RubyRom

255 min

Kančí hřbet s brusinkami

Kančí hřbet s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud milujete zvěřinu a troufnete si na přípravu divočáka, vyzkoušejte náš recept - divočáka zde doplňuje smetanová omáčka s pečenou zeleninou, kousky anglické slaniny…

lenka-m

120 min

Husarská roláda

Husarská roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Roláda z bůčku plněná mletým masem je lahodný pokrm, který spojuje šťavnatost vepřového bůčku s bohatou chutí kořeněné masové náplně. Tento sytý a vydatný pokrm, nabízí…

bubak03

110 min

Rybí filé v zelenině

Rybí filé v zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výhodou rybího filé je, že ho můžete mít doma neustále k dispozici. Okořeněné plátky filé opečeme a dusíme spolu s nakrájenou kořenovou zeleninou a loupanými rajčaty.…

Anna Kocikova

25 min

Hovězí dušené na zelenině

Hovězí dušené na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Klasika, která zahřeje na duši i na talíři! Hovězí dušené na zelenině je pokrm, který spojuje šťavnaté maso a bohatou chuť zeleninového základu. Dlouhé dušení zaručí…

RubyRom

130 min

Segedín z bůčku

Segedín z bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Segedínský guláš z bůčku přináší ještě větší šťavnatost a plnou chuť díky tučnějšímu masu. Kombinace voňavého zelí a smetanové omáčky dělá z tohoto jídla neodolatelnou…

jarda8012

80 min

Toskánská minestrone

Toskánská minestrone

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jednoduchá a vydatná - přesně taková je polévka minestrone, pocházející z Itálie. V polévce najdete opravdu spoustu zeleniny, například rajčata, celer a fazole. Polévku…

Eliza

60 min

1 65 66 67 68 69 919