Kuličky z mletého masa v ostré zeleninové směsi
Recept ještě nebyl hodnocenŠťavnaté masové kuličky, plné výrazných koření a bylinek, se skvěle doplňují s ostrou a pestrou zeleninovou směsí, která dodá každému soustu správný říz. Tento pokrm je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Šťavnaté masové kuličky, plné výrazných koření a bylinek, se skvěle doplňují s ostrou a pestrou zeleninovou směsí, která dodá každému soustu správný říz. Tento pokrm je…
Balíčky pečicího papíru v sobě skrývají lehký a zdravý oběd. Lososa pečeme spolu se zeleninou a svazky čerstvých bylinek, které dodají pokrmu krásnou vůni. Pěkně pestré…
Tyto dobré košíčky se hodí jako jednoduché pohoštění nebo svačinka na cesty. Košíčky vytvoříme v muffinové formě z plátků cukety, které naplníme vyškvařenou slaninou,…
Pohanka, známá svými výživovými hodnotami a přirozeně bezlepkovým složením, je skvělou základní surovinou pro přípravu křupavých a chutných krekrů pro ty, kteří hledají…
Čirok se zeleninou a tofu je zdravé a chutné jídlo, které kombinuje výživné zrno čiroku s čerstvou zeleninou a tofu, které je bohatým zdrojem bílkovin. Zde je…
Slaný dýňový koláč je plný nejen dýně, ale také cukety, šmakouna a sýra. Zajímavou chuť mu dodávají sušená rajčata a bylinky. Koláč je snadný na přípravu a skvěle chutná…
Cuketu zapečenou s rajčaty, sýrem a rýží ocení nejen vegetariáni, ale zachutná také milovníkům masa. Do sytého pokrmu upotřebíte úrodu čerstvé zeleniny. Příprava není…
Období sklizně cuket je tu a všichni hledají inspiraci co s z této nízkokalorické zeleniny připravit. Cuketové noky jsou rychle připravené a vašim strávníků se z nich…
Toto je lahodný a zdravý pokrm, který v sobě spojuje výživné obiloviny, svěží zeleninu a slaný sýr feta. Tento recept je nejen chutný, ale i snadný na přípravu, což z…
V létě se rádi setkáváme s rodinou i přáteli a rádi pro ně připravujeme pohoštění. Grilovací sezóna je v plném proudu, vyzkoušejte tedy něco jiného a připravte topinky s…
Tato polévka kombinuje jemnou chuť cukety s osvěžujícím kyselým nádechem. Díky jednoduché přípravě a použití čerstvých surovin je tento recept skvělou volbou pro všechny…
Tento jednoduchý recept je ideální pro všechny, kteří hledají snadnou přípravu. Restovaná cuketa na slanině je perfektní jako lehký hlavní chod nebo chutná příloha k…
Musaka pochází z oblasti Balkánu. Jedná se o tradiční zapékaný pokrm, který se skládá z mletého masa a zeleniny. Pro každou oblast je typická jiná zelenina a koření.…
Zajímavý způsob využití cuket najdete v tomto receptu. Cuketová roláda plněná mletým hovězím masem, strouhaným sýrem a lehce kořeněná rozmarýnem je sice méně rozšířená,…
Cuketové knedlíčky nebo nočky jsou odlehčenou alternativou, klasických moučných či bramborových. Podávat je můžete k jakékoliv omáčce, k pečenému či dušenému masu nebo…
Zapékané těstoviny s letní zeleninou je snadné připravit a určitě si je oblíbíte i vy. Uvařené těstoviny stačí smíchat s restovaným lilkem, cuketou, rajčaty a ricottou,…
Tyto knedlíčky jsou lahodnou specialitou, která vás přenese do srdce vietnamské kuchyně. Jsou ideální pro každou příležitost, kdy chcete překvapit své hosty něčím…
Shmaky směs se zeleninou a smetanou je lahodný a krémový pokrm, který nabízí výživnou alternativu pro milovníky vegetariánské kuchyně. Tato směs spojuje šmakouna …
Tento pokrm spojuje jemnou chuť halibuta s pestrou směsí teplé zeleniny. Ideální pro milovníky mořských ryb a zdravého stravování, tento recept je snadný na přípravu a…
Vepřový bůček má v české kuchyni své stále místo. Pomalu pečenému šťavnatému bůčku odolá opravdu málokdo. Klasické zelí vyměňte za zelí z cukety, které je jemné a chutné…
Snadný a rychlý pokrm, který je vhodný i pro nejmenší. Přesně takové jsou zapékané brambory s cuketou a mozzarellou, zalité smetanou. Výborný oběd zvládnete připravit za…
Při nadúrodě cuket hledáme všemožné způsoby, jak ji využít a zpracovat. Připravit z nich můžete snadnou večeři či oběd, postačí cukety pouze pokrájet, nechat vypotit a…
Plátky cukety jsou obaleny v těstíčku z jemně nastrouhaných brambor a křupavé slaniny, což jim dodává jedinečnou chuť. Po usmažení vznikne zlatavá a křupavá krusta,…
V osolené vodě krátce povaříme do poloměkka brambory nakrájené na kostičky.Přidáme tmavou jíšku, kterou jsme udělali z tuku a hladké mouky, předem namočené houby, cuketu…