

Risotto alle verdure
Suroviny
- 40 g cukety
- 40 g lilku
- 40 g papriky
- 100 g drcených rajčat
- 100 g rýže arborio
- vývar
- parmezán
Postup přípravy receptu
Na pánvi na oleji osmažíme na kostičky nakrájený lilek, přidáme papriku, nakonec cuketu a vše podlijeme zlehka vodou. Nakonec přisypeme rýži a smažíme, dokud nebude průhledná.
Postupně podléváme vývarem, který necháme vždy odpařit a tak pokračujeme, dokud nebude rýže měkká.
Když spotřebujeme vývar, přidáme postupně rajčata z plechovky, nakonec posypeme čerstvě nastrouhaným parmezánem. Risotto můžeme dochutit čerstvou petrželkou.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 83 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Risotto alle verdure
K receptu nejsou žádné komentáře.