Marokánky III - cukroví
Recept ještě nebyl hodnocenRecept na marokánky je ve své podstatě velmi jednoduchý a můžete jej upravit podle své chuti a domácích zásob ořechů a sušeného nebo kandovaného ovoce. Můžete, ale není…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Recept na marokánky je ve své podstatě velmi jednoduchý a můžete jej upravit podle své chuti a domácích zásob ořechů a sušeného nebo kandovaného ovoce. Můžete, ale není…
Představte si chuť těch nejjemnějších máslových sušenek. Máte? A teď je spojte s lískooříškovou chutí Nutelly. Jestli se vám sbíhají sliny, tak vytáhněte máslo a pusťte…
Sezóna likérů nepřeberných chutí začíná zpravidla s adventem. Klasický vaječný likér tentokrát můžete vyšperkovat o skvělou chuť pistácií a zelené potravinářské barvivo,…
Na první pohled jednoduché, ale rafinovaně dochucené, cupcakes s ořechovým krémem se budou na tácku vystavovat jenom chvilku. Po první ochutnání začnou bleskurychle…
Sladká chuť medového korpusu v kombinaci s kávovým krémem je jistě lákavá, možná se vám však zdá příprava medovníku příliš složitá. Není to tak náročné, jak to na první…
Vyzkoušejte lahodné bezlepkové donuty! Každý kousek je pečen s láskou a bezlepkovými ingrediencemi, aby si je mohl vychutnat každý, bez ohledu na alergie či intolerance…
Carpaccio z červené řepy je vegetariánským kolegou toho z hovězího masa. Tenké plátky vařené řepy namarinujeme ve sladkokyselé marinádě a necháme pořádně vychladit.…
Kombinace lehce nakyslé rebarbory a slaďoučkých jahod, jde prostě k sobě. Moučník zajímavé chuti, se žmolenkou a dvěma druhy želatiny na povrchu, zpříjemní posezení u…
Pokud do moučníku přidáte vlašské ořechy, můžete se těšit na luxusní pochutnání. Ořechy dodají chuť i lehounkou křupavost. Doplňte ořechový korpus rolády ještě výborným…
Třešně s čokoládou jsou hříšnou kombinací. A vy si ji můžete zakomponovat do tohoto tvarohového koláče. Jemný korpus doplní třesně a po upečení také kakaová šlehačka.…
Dort je zpravidla součástí hostiny při slavnostní příležitosti. Jemný a nadýchaný piškotový korpus je v tomto případě natřikrát prokrojen a promazán hladkým máslovým…
Nejen svátečním se může stát tento koláč. Nadýchané těsto s přídavkem celozrnné mouky je plné kousků šťavnaté rebarbory. Máslová drobenka už bude jen dokonalou tečkou…
Budete potřebovat ruční šlehač a nebo kuchyňského robota, neboť se bude šlehat. A taky alespoň 3 větší mísy. Dále si připravte formičky či formy, vyložené potravinářskou…
Z drátku vytvoříme "kostru" kterou obalíme fondánem a vymodelujeme crazy froga. Dopředu si také vymodelujeme brány a necháme je ztuhnout. KORPUS: Žloutky vyšleháme s…
Šlehačem vyšleháme celá vejce s cukrem do husté pěny. Lehce vmícháme smíchanou mouku s práškem do pečiva a ořechy. Upečeme na plechu s pečícím papírem. Listové těsto…
Šlehačem vyšleháme celá vejce s cukrem do husté pěny. Lehce vmícháme smíchanou mouku s práškem do pečiva a ořechy. Upečeme na plechu s pečícím papírem. Listové těsto…
Bílky dáme do mísy, přidáme špetku soli, cukr a vyšleháme dobře do tuha. Pak přidáváme po troškách mouku smíchanou s kokosem a mandlemi a už jen tak vařečkou vmícháváme.…
Heru rozehřejeme, přidáme vodu, cukr a kakao a povaříme asi 5 minut. Necháme zchladnout.Přimícháme mouku s práškem do pečiva a vajíčka. Těsto vylijeme na vysypaný velký…
Heru rozehřejeme, přidáme vodu, cukr a kakao a povaříme asi 5 minut. Necháme zchladnout.Přimícháme mouku s práškem do pečiva a vajíčka. Těsto vylijeme na vysypaný velký…
Alobal vymažeme máslem, rozložíme na něj těsto. Pečeme 10 - 20 minut. Po upečení posypeme vanilkovým cukrem a natřeme ušlehanou šlehačkou. Zarolujeme a necháme 24 hodin…
Vajíčko rozšlehejte s cukrem, zašlehejte podmáslí a olej a rum. Pak přisypte mouku, smíchanou se solí a sodou. Vypracujte do hladkého těsta a nechte asi 20 minut…
Změklé máslo utřeme s cukry a žloutky.Přidáme tvaroh a sníh z bílků, a nakonec mouku s práškem do pečiva. Těstem naplníme vymazanou a vysypanou (polohrubou moukou)…
PIŠKOTOVÝ KORPUS: Žloutky s cukrem vyšleháme do husté pěny.Postupně přidáváme mouku s citrónovou kůrou Z bílků si vyšleháme tuhý sníh a opatrně ho vmícháme do těsta. Na…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Retro chalupářská pomazánka z vařených vajíček, měkkého salámu a tatarské omáčky je velmi oblíbená a na přípravu snadná
Máte doma rýžovar? Zvládnete v něm víc než jen rýži! Uvaří pohanku, čočku i těstoviny, ale zvládne i lososa s trojitou přílohou
Masopustní škvarková bábovka je krásně vláčná a voní rumem a perníkovým kořením. Takhle snadno se navíc dělá