Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový rebarborový koláč s drobenkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

29. 6. 2022 07:39

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 266 kJ / 1 976 kcal
Bílkoviny42,33 g
Tuky101,61 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 234 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy214,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala jsem se receptem od Maris, který jsem si předělala do bezlepkové podoby;

www.toprecepty.cz/recept/1682-rebarborovy-kolac/

Věděli jste, že rebarbora je původem z Tibetu? Že se tam pěstovala už před 3000 lety?

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka bezlepková, cukr krupice, vejce, máslo, prášek do pečiva, jogurt bílý, extrakt vanilkový, šťáva citronová, kůra citronová, rebarbora, cukr krupice, mouka polohrubá, cukr krupice, máslo, sůl, extrakt vanilkový

TopRecepty.cz

Bezlepkový rebarborový koláč s drobenkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxRZp