Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový rebarborový koláč s drobenkou

I lidé se zdravotními potížemi si mohou dopřát lahodný zákusek. Rebarboru mnozí mylně považují za ovoce (pravděpodobně kvůli její lehce nasládlé a ovocné chuti), jedná se však o zeleninu. Pro nás je ale především vynikající náplní sladkých pochoutek.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

29. 6. 2022 07:39

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie8 266 kJ / 1 976 kcal
Bílkoviny42,33 g
Tuky101,61 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 234 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy214,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala jsem se receptem od Maris, který jsem si předělala do bezlepkové podoby;

www.toprecepty.cz/recept/1682-rebarborovy-kolac/

Věděli jste, že rebarbora je původem z Tibetu? Že se tam pěstovala už před 3000 lety?

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: mouka bezlepková, cukr krupice, vejce, máslo, prášek do pečiva, jogurt bílý, extrakt vanilkový, citron, citron, rebarbora, cukr krupice, mouka polohrubá, cukr krupice, máslo, sůl, extrakt vanilkový, tuk

TopRecepty.cz

Bezlepkový rebarborový koláč s drobenkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxRZp