Letní ostružinové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenLahodné řezy, které vypadají jako z cukrárny, ale zvládnete je připravit i doma. Piškot, tvarohový krém, ostružiny a želé – čtyři vrstvy, které drží pohromadě bez námahy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodné řezy, které vypadají jako z cukrárny, ale zvládnete je připravit i doma. Piškot, tvarohový krém, ostružiny a želé – čtyři vrstvy, které drží pohromadě bez námahy…
Sladkokyselé houby jsou skvělým způsobem, jak zpracovat čerstvě nasbírané houby a uchovat si jejich chuť na chladné měsíce. Díky zelenině a pikantnímu nálevu získají…
Zavařit zelené fazolky není až tak složité, jak by se mohlo na první pohled zdát. Podle tohoto jednoduchého návodu, který můžete obměnit podle vlastní chuti, budete mít…
Fazolky na kyselo s houbami připravte třeba jako rychlou večeři. Toto prosté jídlo skvělé chuti zvládnete uvařit během hodinky, a nedá vám skoro žádnou práci. Jako…
Zavařené hříbky s rajčaty a tymiánem spojují jemnou chuť lesních hub s osvěžujícími rajčaty a aromatickou bylinkou. Výsledkem je lahodná delikatesa, která skvěle doplní…
Pečivo je jemné, křehké, s lehkým ovocným nádechem díky marmeládě přímo v těstě. Na povrchu křupavé a uvnitř vláčné. Ideální jako malý dezert ke kávě, jedlý dárek…
Svařené víno se zázvorem zahřeje tělo i duši! Kombinace červeného vína, voňavého koření a pikantního zázvoru přináší příjemné aroma a jemně kořeněnou chuť, která rozzáří…
Vláčný mrkvový chlebíček voní drceným hřebíčkem a skořicí. Už během pečení provoní celou kuchyň a přiláká rodinu ke stolu. Podávejte ho jako zákusek po víkendovém obědě…
Linecké koláče jsou oblíbené moučníky. Podzimní chutě pak najdeme v tomto receptu. Máslové těsto s vůní citronu a vanilky doplňuje náplň z jablek a mrkve, které zdobí…