Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Droždí sušené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Celozrné koláčky

Celozrné koláčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do mísy nasypeme obě mouky, uděláme důlek, do něj nalijeme vlažné mléko, vsypeme 1 lžíci cukru a droždí. Přikryjeme utěrkou a necháme vzejít kvásek (asi 30 min.). Pak do…

Česnekový chléb s cibulkou

Česnekový chléb s cibulkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Do formy nalijeme vodu, přidáme odvážené mouky, sůl, kmín, česnek, nakonec droždí.Program základní, velikost 1. Cibuli přidáme až po zaznění signálu na přidání…

Müsli housky

Müsli housky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

V pekárni necháme spracovať cesto. Hotové cesto vyberieme a rozdelíme na 6 kusov, každý kus prehnetieme, vyformujeme z neho guľu a preložíme na plech vyložený papierom…

Sladký bochník

Sladký bochník

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do nadoby pekarne vlejem mlieko, zltky, maslo. Potom polozim nadobu na vazky a vynulujem ich, do mlieka vsypem vanilku, cukor a dosypem hladku muku tak, aby vazky…

Kmínový chléb z podmáslí

Kmínový chléb z podmáslí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do mísy vysypeme mouku, přidáme sůl, kmín, ocet, olej, podmáslí a sušené droždí. Vše řádně vypracujeme na hladké a nelepivé těsto, které dáme na teplé místo kynout.Z…

Briošky

Briošky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do pekárny dáme nejprve tekuté suroviny, pak sypké a zapneme pekárnu na program :těsto a necháme projít celým programem. Když nám pekárna oznámí, že je hotovo …

ruzena

60 min

Moje prvni loupacky

Moje prvni loupacky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Mouku a cukr si dame do misy i sul a poradne promichame, udelame si dva dulky, do jednoho si dame maslo a do druhe teplou vodu s drozdim a pockame, az nam vzejde kvasek,…

Venkovské francouzské bagety

Venkovské francouzské bagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

V robotu zaděláme těsto, necháme ho dobře propracovat. Nyní bude 60 minut kynout, v té době ho 3x prohněteme.Po hodině těsto zakryjeme a dáme na 48 hodin do lednice. I…

Rohlíky čerstvé i čtvrtý den

Rohlíky čerstvé i čtvrtý den

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny na program těsto, lépe však na program bez kynutí (nudle apod.)Po skončení programu "hnětení", těsto vyndáme, rozdělíme na…

manina

40 min

Pšenično-žitné bulky

Pšenično-žitné bulky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Suché suroviny smícháme v míse, pak přidáme rozpuštěný vlahý tuka vlažnou vodu. Promícháme, až vznikne kompaktní hmota (koule) a vložíme ji do větší mísy. Zavřeme víkem.…

Žitný chléb podle Lucasinky

Žitný chléb podle Lucasinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Všechny druhy mouky smícháme ve větší míse. V prostřed uděláme důlek, nasypeme sušené droždí, špetku cukru a na straně mísy nasypeme sůl. Vodu ohřejeme, vmícháme melasu…

Domácí luxusní pizza

Domácí luxusní pizza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do mísy postupně přidáváme suroviny v pořadí od tekutých k suchým. Vypracujeme těsto (lze v chlebové pekárně, ale i jen v míse) . Necháme cca 1/2 hodiny vykynout…

Ludmila B

30 min

1 17 18 19 20 21 30