Rybí prstýnky s náplní a s jogurtovým přelivem
Recept ještě nebyl hodnocenFilety naporcujeme na proužky, vytvoříme kroužky sepnuté párátkem. Rybí maso /použil jsem odřezky/ a bůček pomeleme, přidáme vejce, pokrájenou cibuli, osolíme, opepříme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filety naporcujeme na proužky, vytvoříme kroužky sepnuté párátkem. Rybí maso /použil jsem odřezky/ a bůček pomeleme, přidáme vejce, pokrájenou cibuli, osolíme, opepříme…
Filety kapra na oleji opečieme z oboch strán a dáme do misy.Na výpeku orestujeme dobleda na kolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme cícer, pretlak, soľ, tymián a víno a…
Omáčka - v kastrolu osmažte na oleji česnek, přidejte rajčata, rajčatový protlak, ochuťte cukrem, solí, přidejte chilli papričku, přilejte asi půl litru vody a přiveďte…
Filety z kapra co 2 – 3 mm prořízneme až ke kůži. Při prořezávání ucítíme křupnutí kostiček, které se přeruší a nevadí pak při konzumaci. Filety posolíme. Větší kus…
Rybími kotouči v dávkování dle našeho receptu se dostatečně zasytí celá čtyřčlenná rodina. Nejste-li příznivci houbových specialit, potom zkuste jiný druh omáčky místo…
Vychutnejte si klasickou českou rybu zase na jiný způsob. Marinováním v hořčičné marinádě získá kapr zajímavou chuť. Pak ho jen stačí opéct na pánvi a podávat s…
Kapr je u nás velmi běžná ryba a se správným receptem z něj můžeme připravit lahodné jídlo. Kapr opečený na pánvi spolu s kořenovou zeleninou a jablky chutná skvěle.…
Filety z kapra ovoněné slaninou se skvělou omáčkou z červeného vína vás překvapí svou chutí. Šalotka, česnek, sardelová pasta a žampiony dávají omáčce skvělou chuť.…
Jednoduché rolky z kapřího filetu obaleného v kapustovém listu překvapí zajímavou chutí. Po uvaření je necháme dostatečně zchladit a ztuhnout a poté si je vychutnáme se…
Kapří maso nemusí patřit jen na štědrovečerní stůl. Připravte si ho ve formě šťavnatých steaků, které překvapí jemnou chutí a křupavou kůrkou. Skvěle se hodí k bramborám…
Jemně ochucené kapří filety v těstíčku, osmažené dozlatova a podáváné se smetanovým medvědím česnekem jsou nad očekávání chutné. Vychutnáte si je třeba s vařeným…
Smažený kapr s teplým fazolovým salátem je skvělou volbou, když chcete spojit tradiční chuť ryby s lehčím a svěžím přílohovým salátem. Křupavá ryba, doplněná barevnou…
Křupavé kousky kapra připravené na způsob hranolek a podávané s pučálkou, tedy praženým zeleným hrachem, spojují moderní nápad s dávnou tradicí. Výjimečný pokrm, který…