Provensálské hovězí plátky
Recept ještě nebyl hodnocenNa cibuli dušené plátky hovězího masa ve šťávě z rajčat a sterilovaných žampionů voní provensálským kořením. Můžeme je podávat třeba s rýží, těstovinami nebo bagetou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na cibuli dušené plátky hovězího masa ve šťávě z rajčat a sterilovaných žampionů voní provensálským kořením. Můžeme je podávat třeba s rýží, těstovinami nebo bagetou a…
Šťavnaté kuřecí plátky se sladkokyselým nádechem, který jim dodá šťáva ze švestek s dijonskou hořčicí. Maso se obalí v mouce, opeče dozlatova a pak pomalu dusí. Nakonec…
Do necelého litru vody přidáme ocet, sůl, koření a přivedeme k varu.Kloboučky václavek důkladně očistíme, vložíme do vařící vody a vaříme 20-30 minut.Čočku uvaříme podle…