Bramborový salát s čerstvým hráškem a uzeným masem

maris Kuchařka: maris

Saláty 0 názorů

Suroviny

500 g brambor ( nejlépe nových )
200 g vařeného uzeného masa
2 hrsti vyloupaného čerstvého hrášku
1 lžíce dijonské hořčice
olej
sůl
čerstvě mletý bílý pepř
cibulková nať
petrželová nať
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme je.
    Uzené maso i připravené brambory nakrájíme na kostičky.

  2. Do hlubší misky dáme lžíci dijonské hořčice a přiléváme tenkým pramínkem, za stálého šlehání metličkou, olej. Vznikne nám hustší zálivka.

  3. V míse promícháme brambory a maso s hráškem. Osolíme, dochutíme pepřem a přidáme hořčičnou zálivku.
    Doplníme jemně krájenou cibulkovou natí a petrželkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 315 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborový salát s čerstvým hráškem a uzeným masem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo