Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 107 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,12 g |
Tuky | 43,49 g |
Vláknina | 0,87 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVQY
Moje poznámka
Tataráček z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVQY
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
tatarak z lososa,
tataracek z lososa,
losos tatarák,
tatarak ze syroveho lososa,
tatarak s lososa,
tatarák z lososa recept,
tatarák z norského lososa,
servirovaní tataraku,
top recepty tatarák z lososa,
lososí tatarák,
tatarak losos,
syrovy losos,
tatark z lososa,
tatarák ze syrového z lososa,
recept na tatarák z lososa,
tatarák lososa,
recept tatarák z lososa,
tatarak z lososa top recepty,
tatarak z losossa,
recept-tatarák z lososa
Suroviny:
losos,
cibule šalotka,
olej,
hořčice dijonská,
kečup sladký,
šťáva citronová,
petrželka,
pepř,
sůl,
bageta
Komentáře (3)