Tataráček z lososa

MishkaCZ Kuchařka: MishkaCZ

3-4 porce Ryby 3 názory

Suroviny

Suroviny:
400 g lososa bez kůže
1 šalotka
1 lžíce oleje
1 lžička dijonské hořčice
1 lžička kečupu
1 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce petrželky
pepř
sůl
celozrnná bagetka na opečení
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Lososa špičkou nože naškrabeme, lepší je 2x, aby byl opravdu jemný. Promícháme s velmi nadrobno pokrájenou šalotkou, dochutíme a necháme 30 minut odpočinout v lednici, aby se lehce vychladil a hlavně spojil. Nyní už jen stačí naservírovat s opečenou bagetkou či toustíkem.

Poznámka

http://www.facebook.com/pages/Mishkas-Diary/142872...

Neexistuje stylovější a rychlejší večeře, než je tatarák z ryby. Připravte se na výraznou chuť! Tento pokrm je fúzí dvou kuchyní. Norské, neboť losos se na italském stole skoro nevyskytuje, a italské s její tradicí syrových ryb.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tataráček z lososa

Tématické fráze: tatarak z lososa tataracek z lososa losos tatarák tatarak ze syroveho lososa tatarak s lososa tatarák z norského lososa servirovaní tataraku top recepty tatarák z lososa lososí tatarák tatarak losos syrovy losos tatark z lososa recept na tatarák z lososa tatarák z lososa recept tatarák lososa recept tatarák z lososa tatarak z lososa top recepty tatarak z losossa recept-tatarák z lososa tatarak y lososa

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít