Pikantní pstruh s majonézou
Recept ještě nebyl hodnocenGrilovaní pstruzi jsou ideální volbou pro letní posezení. Jemné maso s křupavou kůrkou skvěle doplní pikantní majonéza, která jídlu dodá zajímavou chuť. Pstruhy můžeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Grilovaní pstruzi jsou ideální volbou pro letní posezení. Jemné maso s křupavou kůrkou skvěle doplní pikantní majonéza, která jídlu dodá zajímavou chuť. Pstruhy můžeme…
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky.V pánvi rozehřejeme olej, maso na něm zprudka opečeme, necháme vydusit vodu, přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli, na kolečka…
Vejce si uvaříme na tvrdo, necháme vychladnout a žloutek oddělíme od bílku.Bílek nasekáme na drobno.Z fenyklu vyřízneme tvrdý košťál, nakrájíme jej na tenké proužky,…
Chcete pozvednout obyčejné jídlo z mletého masa na něco více slavnostnějšího? Vyzkoušejte tyto miniroládky zabalené do plátků bůčku a cukety. Díky zlatavé kůrce a šťávě…
Lehký, křupavý a plný svěžích chutí – tento letní salát z okurek, rajčat a řapíkatého celeru je ideální volbou do horkých dnů. Skvěle doplní grilování, piknik i lehký…
Lahodnými jehněčími kotletkami s netradiční přílohou z krup, potěšíte celou rodinu i milou návštěvu. Pečené jehněčí maso je dochucené česnekem, dijonskou hořčicí a…
Letní bramborový salát z grilovaných brambor je inspirovaný receptem Zdeňka Pohlreicha, ale suroviny v něm se částečně liší. Jedná se o odlehčenou variantu salátu, kde…
Připravte si grilovanou červenou řepu, která zaujme i ty největší milovníky masa. Zabalte ji do křupavé slaniny a potřete lahodnou hořčično-medovou marinádou. Podávaná…
Zelená čočka se zemitými liškami, doplněná jemnou balzamikovou zálivkou a listovým salátem. Výsledkem je sytý, ale svěží salát plný chuti a textur, který oceníte nejen…
Frittata je ideální způsob, jak z pár surovin vykouzlit rychlé, syté a přitom elegantní jídlo. Tahle verze s houbami shiitake a čerstvým koprem spojuje zemité tóny s…