Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos s koprem, hořčicí a petrželovými brambory

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

10. 1. 2018 22:48

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie6 946 kJ / 1 660 kcal
Bílkoviny23,66 g
Tuky116,84 g
Vláknina16,10 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 305 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy120,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme použít i jiný oblíbený druh ryby (vhodný je např. tuňák, ale i pstruh).

Omáčku můžeme doplnit i o kvalitní suché bílé víno (asi 50 - 70 ml), které necháme na horkém rybím výpeku odpařit. Dále pokračujeme dle výše uvedeného postupu).

Další mé recepty najdete např. na http://daniela.pise.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: losos recepty recepty losos s koprem losos recept recepty z lososa losos recept s koprovou horcici koprový přeliv na lososa losos s koprovým přelivem koprové brambory s lososem losos a koprovē brambory losos s bramborem a prelivem losos, recepty brambory kopr losos losos steak recept vánoční losos s koprem brambory s koprem losos s bramborem recept na steak z lososa losos recepty koprové brambory

Suroviny: šťáva citronová, sůl himalájská, olej olivový, kopr, smetana ke šlehání, hořčice hrubozrnná, kopr, petrželka hladkolistá, šťáva citronová, sůl himalájská, máslo, brambory, petrželka hladkolistá, smetana ke šlehání, sůl

TopRecepty.cz

Losos s koprem, hořčicí a petrželovými brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ppV6