Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Recept ještě nebyl hodnocenHledáte inspiraci co připravit k obědu? Šťavnaté plátky vepřové krkovice, zapečené se dvěma druhy sýrů, camembertem a Rivalem, budou dobrou volbou. Podávat je můžete s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hledáte inspiraci co připravit k obědu? Šťavnaté plátky vepřové krkovice, zapečené se dvěma druhy sýrů, camembertem a Rivalem, budou dobrou volbou. Podávat je můžete s…
Pokud jako masový základ na tatarák použijeme špekáčky, získáme originální recept bez syrového masa a vajíčka. K dochucení nám pak poslouží kromě hořčice a kečupu také…
Jednohubky s vaječnou pomazánkou jsou klasickým pohoštěním, které nikdy nezklame. Jemná pomazánka z vajec a sýra je lahodně dochucená a skvěle ladí s křupavým pečivem.…
Plněná vejce která budou ozdobou obložené mísy na oslavě, nebo dobrou večeří. Směs můžeme naplnit do zdobícího sáčku, případně naplnit bílky lžičkou. Na dochucení se…
Pomazánky jsou skvělé, když potřebujeme připravit rychlou, sytou a navíc zdravou snídani nebo večeři. Rybičková pomazánka patří mezi naprostou klasiku, kromě obvyklých…
Římský salát je oblíbený pro svou jemně nasládlou chuť a křupavé listy. Doplněný o vařená vejce a rajčata, pokapaný jogurtovou zálivkou s nivou, bude skvělou večeří nebo…
Tento recept přináší bohatou kombinaci chutí, kdy se maso dokonale propeče na lůžku z jemně ochucené cuketové směsi, čímž získá jedinečnou vůni a křehkost. Jeho příprava…
Španělský ptáček jistojistě patří mezi klasické pokrmy české kuchyně. Libový plátek dušeného hovězího zadního masa je naplněn vejcem, okurkou a uzeninami. Chuť mu…
Tvaroh dáme do misky a rozmícháme. Přidáme nadrobno nakrájenou šunku a na maličké kousky nakrájenou červenou papriku. Pořádně promícháme.Přidáme na kolečka nakrájenou…
Ševcovský mls, chutná retro majonézová pomazánka s měkkým salámem a dobře ochuceným nálevem, se stále těší velké oblibě. Připravit ji můžete na různé oslavy nebo jen tak…
Postup-vše vyšleháme a mažeme na chléb či pečivo.Zdobíme dle vlastní chuti.
Maso opatrně obereme, může zůstat ve větších kouscích - mícháním salátu se rozpadnou. Přidáme zeleninu, hrášek, kdo chce, může i krájenou cibuli a vmícháme majonézu. …
Z tuňáka slijeme šťávu a dáme do misky, rozmačkáme ho vidličkou, přidáme mozzarellu, kterou jsme nastrouhali na hrubém struhadle.Dále přidáme vejce, hořčici, prolisovaný…
Očistíme zeleninu. V hrnci na másle orestujeme cibuli do zlatova, přidáme kořenovou zeleninu, zarestujeme, přidáme sůl, cukr a necháme zkaramelizovat. Mírně podlijeme a…
Tento recept je u nás velice oblíben, hodí se jako oběd a zároveň i večer za studena k posezení s vínem :-) Než začneme, musíme si vykostit kuře. Je to trochu pracnější…
Plátky si po okrajích nařízneme, lehce naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. Na pánev nalijeme olej, necháme ho rozpálit. Poté přidáme 1/2 cibule nakrájenou na…
Plátek masa dobře naklepeme, osolíme, opepříme a polovinu plátku potřeme hořčicí. Z vajec a nezbytného množství oleje připravíme míchaná vajíčka. Na potřený plát masa…
Maso si omyjeme, naklepeme, posolíme a opepříme z obou stran. Dáme na kousek alobalu a horní stranu potřeme hořčicí, cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka a dáma na…
Fazole si namočíme alespoň na 4 hodiny do studené vody, pak propláchneme, zalijeme vodou a uvaříme do měkka. Dáme vychladit. Šunku a okurky nakrájíme, šunku na trochu…
Maso osolíme, opepříme, opaprikujeme, okmínujeme. Přidáme nakrájenou cibuli. Podlijeme vodou a pečeme při 170°C do změknutí. Maso z pekáčku vyjmeme a výpek z masa…
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na přibližně stejné kousky cca 3x 3cm velké. Do papiňáku(tlakového hrnce)dáme sádlo, necháme rozehřát a přidáme nahrubo nakrájenou…
Očištěný hovězí pupek nakrájím na cca 4 - 5 cm špalíčky, cibuli nakrájím nahrubo, špek nakrájím na kostičky. Do nádoby nasypu cibuli, špek a vložím kousky pupku…
Těstoviny uvaříme ve slané vodě s 1 lžící olivového oleje. Necháme okapat a přendáme do větší mísy. Cibuli a šunku nakrájíme na drobno a vše dáme na pánev s olivovým…
Sójové kostky 20 minut povaříme v osolené vodě. Poté je scedíme a částečně z nich vymačkáme vodu. Rozehřejeme olej a kostky na něm krátce opečeme. Přidáme hořčici,…