Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hraška - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hrašenky

Hrašenky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Veškeré suroviny smícháme dohromady na hustější těstíčko. Vzniklou hustou hmotu jednou lžící nabíráte a druhou strháváte do vyšší vrstvy rozpáleného tuku a smažíme…

j.skvarilova

20 min

„Candle sauce”

„Candle sauce”

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso si osolíme, opepříme a uděláme z něj mini karbanátky, které na pánvi zprudka zatáhneme po obou stranách. Přendáme do pekáčku, přikryjeme alobalem a dopečeme…

Sekaná s černou čočkou a tofu

Sekaná s černou čočkou a tofu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Nejdříve dáme vařit čočku - Beluga se nemusí namáčet a je za 15-20 minut hotová. Můžete samozřejmě použít i čočku jinou - hnědou, červenou... V pánvi na másle…

Celoroční rybí polévka

Celoroční rybí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Skelet a hlavy vaříme v osolené vodě společně s kořením a během vaření odebíráme pěnu. Po 3/4 hodině vývar zcedíme, přidáme do něj nahrubo nastrouhanou zeleninu a…

Pštros na paprice

Pštros na paprice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na pánvičce rozpustíme máslo a orestujeme pórek nakrájený na kousky. Zasypeme mletou sladkou paprikou, zamícháme a přidáme pštrosí maso nakrájené na kousky. Orestujeme,…

Johanka128

90 min

Cuketo-semínkové karbanátky

Cuketo-semínkové karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cuketu jsem chvilku nechala stát, aby pustila šťávu. Potom jsem ji ještě vymačkala a šťávu dala pryč. Vmíchala jsem ostatní ingredience a nakonec mokrýma rukama tvořila …

Hraška zavářka

Hraška zavářka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do mísy dáme 4 vrchovaté pol. lžíce HRAŠKY, špetka soli, 1 vejce, 4 lžíce vody. Rukou vypracujeme kašovité těsto. Hovězí vývar přivedeme k varu, vsypeme zeleninu. Po…

gabik

20 min

Kuřecí řízky v "Hrašce"

Kuřecí řízky v "Hrašce"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kuřecí řízky v marinádě obalované v hrachové směsi jsou netradičním, ale překvapivě lahodným zpestřením jídelníčku. Maso získá po opečení zlatavou krustu bez nutnosti…

Anna Kocikova

45 min

Kuřecí řízky v "Hrašce"

Kuřecí řízky v "Hrašce"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kuřecí řízky v marinádě obalované v hrachové směsi jsou netradičním, ale překvapivě lahodným zpestřením jídelníčku. Maso získá po opečení zlatavou krustu bez nutnosti…

Anna Kocikova

45 min

Šmakoun na hříbkách

Šmakoun na hříbkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Šmakoun na hříbkách je lehký a výživný pokrm s klasickou chutí. Orestovaný šmakoun s cibulkou, zeleninovým vývarem, smetanou a kapkou láku z okurek vytváří jemnou omáčku…

Šmakedín

Šmakedín

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Šmakoun nakrájíme na větší kousky, aby se nám při vaření nerozpadal. V kastrolu rozpálíme olej, zpěníme na něm nakrájenou cibuli a krátce orestujeme šmakouna. Jakmile…

1 2 3 4 5