Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Kuřecí řízky v"Hrašce"

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

27. 8. 2012 22:49

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 679 kJ / 879 kcal
Bílkoviny44,35 g
Tuky24,30 g
Vláknina21,91 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 2,19 g
Sůl7,48 g
Sacharidy110,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáme Hrašku, maso po vyjmutí a osušení z marinády obalujeme přímo v jemné strouhance do které přidáme trošku soli, 1pl hladké mouky, 1pl lněného a sezamového semínka a 1kl červené sladké papriky.Tuto směsku používám i na řízky z vepřového masa, většinou z krkovičky.

Dodatečně pro zájem o Hrašku přikládám odkaz,kde lze zakoupit,případně objednat tento produkthttp://www.hraska.cz/index.php/kde-nakoupit/intern...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 2. 2017 10:39

miroslav: Já jsem postupovala podle návodu na sáčku s Hraškou( na těstíčko 120ml vody+80g hrašky),semínka jsem si přidala:-)
Mrzí mě,že se Vám to nepovedlo:-(Chyba může být v pánvičce,je taky možné,že jste měl málo rozpálený tuk...mě se někdy přichytává ke dnu i obyčejný trojobal.
Děkuji za komentář i dotaz:-KSnad příště,pokud ještě nějaké bude,se Vám řízky podaří usmažit bez problému:-8

miroslav

25. 2. 2017 17:27

Obalil jsem kuřecí prsa v hrašce husté jako hořčice ale těstíčko se mi připalovalo na dno pánve,zkusil jsem to ještě jednou a bylo to to samé,kde jsem udělal chybu,poraďte.

AniCiz

6. 1. 2013 13:55

:yes:..jako vždy skvělé dílko,krásné foto:-K:-K:-K

suslajda suslajda

29. 8. 2012 16:25

tak to musí být dobré v Hrašce už jsem taky obalovala:yes::yes:+15

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 8. 2012 14:18

Dana61::-D:-D:-DDanuško díky za komentík i upozornění;-)Vidíš to mě nenapadlo,že by to mohlo být chápáno i takto:-DJdu na to-každý jsme jednou začínali:yes::-K

Dana61

29. 8. 2012 13:41

Aničko, řízečky vypadají a chutnějí náramně:yes::-D hrašku už jsem také vyzkoušela a rodina ji přijala bez námitek (jen já tam tu trošku česneku prostě cítím a je mi nedobře - no nic nebudu to polykat)
Aničko prosím oprav si tu dobu smažení máš tam 10x10 minut zkušení pochopí, ale začínající kuchařinky budou ty řízečky 10x obracet a smažit 100 minut.Díky:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 8. 2012 18:48

Ani nevíte,jak jste mě všichni svými velice hezkými komentáři potěšili:-8:-K:-K:-KMoc děkuji:yes:
Jani R.já ty semínka používám moc často do obalovky i do jiných jídel.Moc nám chutnají a je to takové barevnější:-8:-)
Rebi,nemám slov:-8:-8Dostala jsi mě;-)děkuji Ti:-K
Hraška je hraška jak píše Janka R.:-))Dokud jsem neznala Toprecepty,neměla jsem ani páru,že něco takového existuje:-8Pak jsem ji tady v několika receptech viděla,ale v obchodech nikde.Narazila jsem na ni až na srazu Topreceptů v Koměříži ve Květné zahradě na Framářských trzích.Měli ji i v kilovém balení a já nenasyta jsem se ulakotila a Hrašku na obalování jsem si koupila 2 x a 1 kilečko na zahušťování.Je to fakt bomba a mě se s ní velice dobře vaří:yes:
Do poznámky pod receptem jsem ještě teď dodatečně přidala odkaz,kde se dá sehnat.Jinak jsem se ptala i u nás v lékárně-je možnost si objednat i u nich a do dvou dnů je dodání.Tak vyzkoušejte lékárny v místech svého bydliště.
Jinak ještě k receptu samotnému-zkoušela jsem takto smažit i vepřové řízky,ale ty se musí dělat o něco dýl a těstíčko tvrdne,tak nedoporučuji.Jedině z minutkového vepřového,ale to je zase podle mě škoda na takovou úpravu:-)
Ještě jednou všem moc díky:-K:-K

BILKOVAI BILKOVAI

28. 8. 2012 18:07

Aničko, hrašku neznám, ale musím se po zhlédnutí tvých fotek po ní podívat. Máš je strašně žravé:-p:-p:-p:yes:

ivulinka ivulinka

28. 8. 2012 17:41

Aničko, oči mi přitáhla tvoje moc zdařilá fotka, o kvalitním papání na ní nepochybuji:yes::-)

Colombo65 Colombo65

28. 8. 2012 16:39

:yes::yes::yes:

Markitek

28. 8. 2012 15:00

Jaaja:aha, to se můžu také podívat, dík :yes:

Jaaja Jaaja

28. 8. 2012 14:58

U nás mají hrašku jenom ve zdravé výživě

Markitek

28. 8. 2012 14:55

ahoj, chci se zeptat, ve kterém oddělení supermarketu to tak hledat, vůbec to neznám a mám na to chuť;-)

rebeka rebeka

28. 8. 2012 12:00

Anni, toto bude náramná dobrota:-8:-p:-):yes::yes:
vynikající suroviny na marinádu:yes::yes: pikantéerie náramná, můj oblíbený zázvor nechybí;-) a Hraška je skvělá:yes::yes:
ty taky:-K:-K tvé recepty a fota jsou ozdobou TOPek, díky:-K:-K
P.S. a já dnes jen salát:-( zato s výborným vejcetem od Jarušky:-8:-D:yes:

Bibinka Bibinka

28. 8. 2012 10:54

Ani, to musí být dobrota, ale já hrašku a její chuť neznám a jak tak čtu stále a dokola i na jiných receptech, musí být dobrá a každý jí chválí-budu jí muset koupit;-) Ovšem 8.boda ti dávám hned:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zdravé řízky obalování v hrašce kuřecí řízek v hrašce farmářský řízek obalování řízků zdravý řízek řízek v hrašce farmářské řízky naložené kuřecí řízky kuřecí řízky jak obalit řízek zdravě kuřecí v hrašce řízky s hraškou maso obalené v hrašce zdravě kuřeci řízky kureci rizky zdrave kuřecí maso v hrašce haška na obalování kuřecí prsa v hrašce jak obalovat v hrašce

Suroviny: stehno kuřecí, kefír, zázvor čerstvý, koření grilovací, česnek, hraška, voda, hraška, semínka lněná, semínka sezamová, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky v"Hrašce"

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pBOy