Dort s pavoukem
Recept ještě nebyl hodnocenOddělíme si bílky od žloutků. Bílky vyšleháme do sněhu a po vyšlehání přidáme 130 g cukru a znovu ušleháme do pevného sněhu.Žloutky vyšleháme se zbylým cukrem do pěny a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Oddělíme si bílky od žloutků. Bílky vyšleháme do sněhu a po vyšlehání přidáme 130 g cukru a znovu ušleháme do pevného sněhu.Žloutky vyšleháme se zbylým cukrem do pěny a…
Oddělíme si bílky od žloutků. Bílky vyšleháme do sněhu a po vyšlehání přidáme 130 g cukru a znovu ušleháme do pevného sněhu.Žloutky vyšleháme se zbylým cukrem do pěny a…
korpus: vše smícháme, z bílků sníh a opatrně zašlehat. Nalít do hlubokého plechu a péct na 180 °C. krém: mléko a pudinkový prášek svaříme v pudink- necháme vychladit.…
korpus: vše smícháme, z bílků sníh a opatrně zašlehat. Nalít do hlubokého plechu a péct na 180 °C. krém: mléko a pudinkový prášek svaříme v pudink- necháme vychladit.…
Vajíčka vyšľaháme s cukrom a postupne pridávame olej, vanilkový cukor, múku a prášok do pečiva. Pečieme vo vyhriatej rúre 25 min. Uvaríme kávu a necháme vychladnúť.…
Barevné obaly košíčků se hezky vyjímají na slavnostním stole a jsou jeho ozdobou. Ořechovou náplň můžete doplňovat nebo obměňovat přidáním rozinek v rumu či kandovaným…
Ve vodní lázni ušleháme do tuhé světle žluté pěny žloutky,med,cukr,muškátový oříšek a pomerančovou kůru. Odstavíme a za občasného promíchnutí necháme vychladit.…
Umeleme ořechy a svaříme s mlékem a vanilkovým cukrem- necháme vychladnout. Ušleháme bílky s cukrem, přidáme žloutky, po lžících vmícháme mouku a kakao. Dáme upéct…
Nepečené cukroví je záchrana pro spěchající. Hotové je natotata a navíc skvěle chutná. Je mnoho různých druhů, ale z ořechového těsta bude topové. Vyzkoušejte a určitě…
Vosí hnízda nebo včelí úly zdobí každý rok náš vánoční stůl. Cukroví, u kterého kakaová piškotová hmota plná oříšků a s vůní kapky rumu roste ze sladkého piškotu, je…
Malinké koláčky z křehkého těsta upečeme a poté naplníme rybízovým džemem. Toto snadné cukroví je hotové během chvíle a je ihned po upečení měkké a křehké. Navíc…
Žloutky umícháme s medem a moučkovým cukrem, přidáme olej, koření jablka, mouku smíchanou s jedlou sodou, ořechy a nakonec sníh z bílků. Nalijeme na vymaštěný a hrubou…
Predhrejte rúru na 180°C (najlepšie 350°F=176,6°C). Namastite 23cm (9-inch) hranatý pekáč. Zmiešajte spolu maslo, cukor a vanilku. Pridajte vajcia a dobre vymiešajte.…
Hotový korpus rozkrojíme na tři díly, které promažeme marmeládou a krémem (- máslo ušleháme s cukrem, přišleháme tvaroh a nakonec zapracujeme do tuha ušlehanou smetanu)…
Mouku smícháme s práškem do pečiva a krupicovým a vanilkovým cukrem, přidáme mléko, olej, vejce, kakao a citronovou kůru a dobře promícháme. Těsto vlijeme do vymazaných…
Mouku smícháme s práškem do pečiva a krupicovým a vanilkovým cukrem, přidáme mléko, olej, vejce, kakao a citronovou kůru a dobře promícháme. Těsto vlijeme do vymazaných…
Z vajec, cukru, vlažné vody, oleje ,mouky, kakaa a prášku do pečiva vymícháme těsto, které vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péct, poté necháme buchtu…
Korpus: Do mísy vložíme žloutky, přidáme polovinu cukru a vyšleháme do tuhé pěny. Potom přidáme oba druhy mouky, kakao a olej. Ve druhé míse vyšleháme bílky se zbylým…
Korpus: Do mísy vložíme žloutky, přidáme polovinu cukru a vyšleháme do tuhé pěny. Potom přidáme oba druhy mouky, kakao a olej. Ve druhé míse vyšleháme bílky se zbylým…
Nepečené kuličky jsou oblíbeným druhem cukroví nejen o Vánocích. V tomto receptu najdete inspiraci na kuličky z mletých ořechů, másla a strouhaných Horalek. Po…
Bílky trochu vyšleháme, pak po lžících zašleháváme ml.cukr, až je hezky hustá pěna, tak zašleháme žloutky, hezky jedno po druhém, ne naráz. Potom si připravíme sypké…
Uvaříme kávu, přidáme likér, rum a cukr a necháme mírně zchladnout. Mísu vyložíme potravinářskou folií a do ní skládáme oblou stranou dolů piškoty namočené v kávě tak,…
Vejce a cukr ušleháme do pěny (já šlehám třeba i půl hod. Čím déle tím lépe ) Pak do vajec postupně zapracuji olej (už nešlehám) a mouku, kterou dávám po lžících. Do…
Pracny jsou absolutní vánoční klasika, která vydrží opravdu dlouho. Pokud tedy pracny hned nesníte. Pracny je nejlepší upéct o prvním adventu, na vánočním stole jsou pak…